iPon Hírek

Hírmorzsák az Acer-től

Dátum | 2008. 09. 21.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Hamarosan számos új géppel kívánja bővíteni a cég az Aspire one-vonulatát, valamint jelentkezni fognak egy Gateway-újdonsággal is - jelentette be Gianfranco Lanci, a cég vezérigazgatója az Acer Budapesten megtartott nemzetközi konferenciája alkalmával. Ezekről bővebb részleteket egyelőre még nem közölt, csak az új Aspire one-ok esetében sejttettek annyit, hogy vélhetőleg lesznek köztük olyanok, amelyek nagyobbak lesznek a jelenlegi 8,9 hüvelykeseknél.

Elejtett még azonban egy olyan érdekes megjegyzést is, miszerint még az idei év októberében számíthatunk egy olyan Aspire one felbukkanására, amelyet már 3G-modullal is felszereltek, 2009-ben pedig meg fog érkezni már a WiMAX-os változat is. Arról azonban, hogy ezek várhatóan mennyibe fognak majd kerülni, - valószínűleg igen bölcsen - nem nyilatkozott.

Fény derült továbbá a cég egy olyan tervére is, miszerint már valamikor jövőre elő kívánnak rukkolni egy mobil internet-eszközzel és egy okostelefonnal is. Az utóbbit bővebben nem részletezték, az előbbiről azonban annyit kegyeskedtek sejtetni, hogy vélhetőleg az Intel Atom platformjára fog majd épülni.

Egyre népszerűbbek az olcsó, elsősorban internetezésre tervezett laptopok (netbookok), az Acer pedig meg kívánja lovagolni ezt a hullámot.

Talán ilyenek lesznek a tervezett új okostelefonok és mobil internet-eszközök...?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások