iPon Hírek

Hit Monkey játék készül

Dátum | 2012. 07. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A High Moon Studios és a Marvel közösen dolgoznak a Hit Monkey videojáték adaptációján. A képregényen alapuló új cím Macaque történetét követi nyomon, aki kitanulta a bérgyilkos szakmát, miután a falkája befogadott egy ilyen foglalkozást űző embert, hogy köztük éljen.


Macaque folyamatosan figyelte a bérgyilkost messziről, ahogyan az naponta eddz, annak ellenére, hogy bizalmatlan volt az ember irányába. Amikor a férfi egészsége romlásnak indult, a falka megpróbálta megmenteni, de a majom ellenezte a döntést és újonnan tanult harci képességeit használva nekiment a többieknek. Emiatt a falka száműzte, ám útközben észrevett egy csapat bérgyilkost, akik egyenesen régi családja felé tartottak. Visszaindult, hogy figyelmeztesse őket, de sajnos elkésett. Az ember és a majmok is halottak voltak. Egy dolog lebegett a szeme előtt, a bosszú, így fogta a megölt gyilkos elrejtett fegyverét és elindult, hogy megölje az egész csapatot. Ezt követően világos volt előtte az útja és a céljai: bérgyilkosokat ölni.

A játékról még semmit nem tudunk, sem platformokat, sem pedig pontos megjelenési dátumot, csak annyit mondtak, hogy valamikor 2013-ban várható. Hivatalos honlaphoz katt ide, GameInformer cikkhez pedig ide.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!