iPon Hírek

Hivatalos Captain Scarlett DLC infók

Dátum | 2012. 10. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A kiszivárgás után nem várt sokat a Gearbox a hivatalos bejelentéssel, de ez nem is csoda, mert október 16-án már a kezünk közé kaphatjuk az első nagyobb lélegzetű Borderlands 2 kiegészítőt. A Captain Scarlett and Her Pirate's Booty mindössze 800 MS pont, avagy 10 dollár lesz.


Ahogy azt már megírtuk, a félszemű kalózhölgyhöz köthető új missziók egy sivatagos térképre visznek minket (Oasis), mely hemzseg a banditáktól. Minden létező kalózos cucc fellelhető lesz majd a zónában, egyedül a víz hiányzik a képletből, merthogy az felszáradt sajna. Unalmas is lenne, ha csak egy átlagos kalózt kapnánk, aki a nagy vizeken hajózik... nekünk egy igazi Borderlands-es defektes kalóz kell, pont mint Scarlett kisasszony, és tessék, meg is kapjuk.

Vadászhatunk tehát elrejtett kalóz kincsek után, részesei lehetünk egy új lüke kalóz legendának. Az első screenshoton Csillagok háborújából importált sikló-hajókat fedezhetünk fel, ötletesnek ötletesek, az már biztos.


Emellett persze jönnek a már említett új fegyverek, bossok, raider és az új ritkasági szint is. 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Skorbut
2012.10.11. 20:41
Már csak egy a kérdés: ebben a remek régióban elérhető lesz-e majd? Nincs valami túl sok Steam-es vásárlási tapasztalatom, lehet ideje lenne gyűjteni őket...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sturmtiger
2012.10.11. 21:23
Gearbox nem arról híres hogy nem lehetne elérni a cuccokat minden régióból, mondjuk az oroszoknál volt egy hangyányi kis csavar, hogy ők ugye nem játszhatnak csak oroszok meg volt szovjetek ellen. De szerintem meg tudod majd venni Mo.-ról is. Ha máshogy nem a Season Pass-t biztos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ByrDer
2012.10.12. 19:47
Steamen jó vásárolni, de itthoni viszonyok közt csak a nagy leárazásokkor éri meg shoppingolni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!