iPon Hírek

Hivatalos: idén kimarad az Assassin's Creed

Dátum | 2016. 02. 12.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Úgy tűnik, a korábbi pletykák teljes egészében beigazolódtak. A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy idén kimarad az Assassin's Creed: "Úgy döntöttünk, hogy egyet hátra lépünk, és alaposan megvizsgáljuk a sorozatot. Ezért idén nem fog megjelenni új rész. A Unity megjelenése óta rengeteget tanultunk a játékosok visszajelzéseiből, és jelentősen átalakítottuk a fejlesztési folyamatainkat, hogy az Asssassin's Creed továbbra is az élvonalban maradhasson." A legjobb, hogy a Ubisoft ígérete szerint a kimaradással keletkező hosszabb fejlesztési időszakot arra használják majd, hogy jelentősen továbbfejlesszék a játékmechanizmusokat, amire már ténylegesen hatalmas szüksége volt a sorozatnak. Ezzel párhuzamosan a kiadó bejelentette, hogy a következő Watch Dogs valószínűleg még idén, de a következő 13 hónapban biztosan megjelenik. A 2017 márciusáig tartó üzleti évben emellett olyan címek érkeznek még, mint a For Honor, a South Park: The Fractured but Whole, a Tom Clancy's Ghost Recon: WildLands, valamint egy teljesen új "AAA-kategóriás játék erős online szolgáltatásokkal". Arról persze már egy jó ideje tudunk, hogy készül a Watch Dogs folytatása, és nem véletlenül tart a fejlesztés ennyi ideig. Jonathan Morin, a játék kreatív igazgatója az első rész után egyértelműen kijelentette, hogy alaposan át kell alakítaniuk a játék szerkezetét a második részre.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. gtas
2016.02.12. 16:10
Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet, hogy ez az év AC nélkül fog eltelni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Terror
2016.02.12. 16:19
Ha zene/hangulat/karakterek/sztori szempontjából amúgy sem képesek még egy olyat csinálni, mint amilyen a Black Flag volt például, akkor felőlem most már minden évben kimaradhat az AC.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. vorosokt gtas
2016.02.12. 18:10
be fogják pótolni, majd jön kettő egyszerre
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. noPublicFG
2016.02.12. 18:52
Hála az égnek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. BReal
2016.02.12. 19:26
Azért ez így nem teljesen igaz, mert a Chronicles most jelent meg, nyilván az nem a mainstream AC sorozatba kapcsolódik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. etaclan BReal
2016.02.13. 11:07
Az egy teljesen más indie játék, abszolút nem kötném össze a kettőt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Inquisitor
2016.02.13. 15:52
Bug ide vagy oda, szerintem az AC - Unity nagyon is jó rész volt! Családi teendőim miatt az utóbbi években nem tudok annyi időt játékra szánni, ezért például a s Syndicate-tel csak most ismerkedek - a "most" relatív, kb. 2 hete toltam utoljára -, de már látom, hogy megpróbálták benne az összes eddigi AC előnyeit egybegyúrni, egyelőre nem tudok nyilatkozni róla.... Ha ítélkeznem kellene..... Nehéz ügy. Nekem a III. rész jött be legkevésbé, de jól szórakoztam azzal is - és eddig minden epizód összes DLC-jét is kitoltam. A Black Flag-et is nagyon szerettem, pláne a Rogue-t. Viszont azzal nem tudok mit kezdeni, hogy úgy látom Desmond halála óta a mainstream story-line megállt. Se Juno, se Minerva, csak futkosás az Éden darabjai után.... Remélem a plusz időben rárepülnek erre is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. sutyko_hop...
2016.02.13. 17:24

#7. Megprobaltak az elonyeit osszegyurni, de ehelyett a bugjait sikerult....
Amugy egy elonye van az pedig az, amikor nem jon ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. derno
2016.02.14. 18:18
Hát ez sántít "kicsit".

"Úgy döntöttünk, hogy egyet hátra lépünk, és alaposan megvizsgáljuk a sorozatot."

Emögött a csúsztatás mögött max az van, hogy így több bevételt remélnek a Watch Dogs-tól. De hogy nem az AC fejlesztés miatt az biztos. Merthogy, egy játék fejlesztése nem 1 év. Ezzel meg akkor már korábban büszkélkedtek volna, hogy változtatnak a játékmeneten. Ha változna is hát... talán még nem a következő, mert azt már rég elkezdték fejleszteni. Esetleg ha még az elején vannak, de... egyet mondok: Ubisoft
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!