iPon Hírek

Hivatalosan is bemutatkozott a Star Wars Battlefront 2

Dátum | 2017. 04. 18.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A hétvégi Star Wars Celebration alkalmával hivatalosan is bemutatkozott a Battlefront 2, ráadásul egy hosszabb előzetessel, mint ami korábban már kiszivárgott. Ezzel együtt pedig új információkat is megtudunk, néhány korábbi feltételezésünk pedig megerősítést nyert. Az egyjátékos kampányt ténylegesen a Birodalom oldaláról követhetjük majd végig. A történet egészen pontosan a második Halálcsillag megsemmisítése után veszi majd kezdetét, így tehát a hatodik és a hetedik epizód közti 30 éves periódusba kerülünk.
Fontos megemlíteni, hogy a történet a hivatalos kánon részét képezi majd. A főszereplő egy Iden Verso nevű hölgy, aki a Birodalom egy elit osztagának, az Inferno Squadronnak a vezetője. Ez a brigád annyira komoly, hogy nem csak a tűzharcokban jeleskednek, hanem mindenféle jármű és űrhajó vezetésében is a legjobbak közé tartoznak. Ezen kívül hozzáférésük van a Birodalom legmodernebb technológiáihoz, és Iden még egy saját kis droidot is kap, aki alapból a hátára csatlakozva utazik, azonban befoghatjuk különböző feladatokra, és fontos része lesz a játékmenetben. Úgy tűnik, hogy a DICE tényleg felvállalja azt, hogy ezúttal a "gonoszok" szemszögéből játszunk, Iden ugyanis kifejezetten az Uralkodó halálát szeretné megbosszulni a lázadókon. Ezzel együtt azonban akadnak majd olyan küldetések, ahol bizonyos ideig a másik oldal fontosabb karaktereit is irányíthatjuk majd, Luke Skywalkert például biztosan. A történetben fontos szerepet kap majd egy teljesen új bolygó, a Vardos, ami egy utópisztikus birodalmi világ, és ahol a Birodalom egyfajta elit utánpótlásképzést folytat. Megerősítést nyert, hogy a multiplayer a teljes Star Wars-sagát lefedi majd, így érkeznek fegyverek, járművek és űrhajók az előzménytrilógiából is. A Rogue One és a Star Wars Rebels azonban kimarad a szórásból. Szintén megerősítették, hogy lesznek űrcsaták, melyekért alapvetően nem a DICE, hanem a Burnout-sorozatról ismerős Criterion a felelős. A multiplayerben ezúttal választhatunk majd négy különböző karakterosztály között, melyek mindegyike saját fejlődési rendszert és testreszabhatóságot kap. Ezen kívül most már a hősi karakterek is saját fejlődési utat kapnak, így mindegyikhez szerezhetünk majd új képességeket. Fontos változás, hogy ezúttal már nem véletlenszerűen megjelenő felvehető powerupokból szerezhetjük majd meg a hősöket és a járműveket, hanem valamiféle erőforrást kell majd ezek aktiválásához összegyűjtenünk, de erről a DICE egyelőre még nem beszélt részletesebben. Az viszont biztos, hogy most a járműveket is fejleszthetjük és testreszabhatjuk majd, a Hoth-on pedig felülhetünk a tauntaunok hátára a gyorsabb közlekedés érdekében. A Star Wars Battlefront 2 idén november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. FaL
2017.04.18. 14:38
Jynn Erso...Iden Verso... szóval azért a kreativitás skillbe még tolhatnának egy pár pontot

Egyébként elég jónak néz ki, kb. annak mint az elsőnek kellett volna lennie.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. wedgeantil... FaL
2017.04.18. 14:54
Ha jól értettem úgy ejtik a nevét, hogy Ájden Vörszió. Azt hiszem páran kiakadnak, hogy ujjra nő a főhős, remélem kiderül róla hogy meleg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Kogeru
2017.04.18. 16:01
"I waited thirty years" Már az uralkodó halálakor az elitek közé tartozott és 30 évvel később is milyen kis fiatalos maradt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. noPublicFG
2017.04.18. 16:34
Végre ismét a Birodalom oldaláról ismerünk meg egy történetet. Már ezért is jobban érdekel, mint a film. (Vagy, mint az eddigiek.) :)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2017.04.18. 16:44
Hallod, milyen maradi vagy már... a XXI. században igazán szégyellhetnéd magad, hogy ilyen szűklátókörűen gondolkozol...

Minimum egy feminista leszbikus transznemű latínónak kell lennie, aki a queer-elmélet szakértője, csak a Lázadók belekényszerítették a háborúba (mert egyébként pacifista is) különben tuti beperelem a kiadót kirekesztő ábrázolásért!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. wedgeantil... FaL
2017.04.18. 19:15
Oh én igazán nem akarok megbántani semmilyen kisebbséget. Egyébként teljesen vállalhatónak tűnik a cucc, remélem Republic Commando-hoz hasonlito játékmenete lesz a kampánynak azt nagyon tudnám értékelni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tiburka
2017.04.18. 19:49
Kylo Ren, Darth Maul stb.. Dafuq?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Turit
2017.04.18. 22:17
Igazán akció-dús, lassan már filmnek is elmegy a látvány
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. PACSA Turit
2017.04.19. 02:22
Azért azt ne feledd, hogy ez nem gameplay video volt, csak a játékból kivett részletek. Ami természetesen átvezető videó, ami persze,hogy elmegy filmnek is. A Diablo átvezetőjén is leesett az állam.

Persze azt se feledd, hogy pl. The Division nagy gameplay videója is kamu volt és sehol nem látszott a végleges játékban a videóban látott részletesség.

Bár szerintem nem lesz szebb mint az első rész(persze nagyon szép az első rész) Mivel lehet 1 havas pályát fehér embereket néhány épületet szebbé tenni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kalmargabo... tibur...
2017.04.19. 11:26
Multiplayer Battles
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tiburka kalma...
2017.04.19. 17:33
Volt egy sejtésem, de a környezet olyan sztorisnak tűnt nekem. Várom a gameplayt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!