iPon Hírek

Hivatalosan is bemutatkozott az Android 2.0

Dátum | 2009. 10. 28.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZOFTVER

Teljes egészében leleplezte a Google a mobil operációs rendszere legújabb változatát, amely a jelek szerint valóban be is váltja az ígéreteit, kiváltképpen netes fronton.

Mail tekintetében hatékonyan kezel több fiókot egyszerre és alapból támogatja a Microsoft Exchange-t, a felújított böngészője pedig az egyetlen olyan mobil böngésző a Safari-én kívül, amely támogatja és kezeli a HTML5-öt.

Bővítették a kamerák lehetőségeit is (ide értve például a digitális zoomot és a vakut, valamint az olyan alapvető képmanipulációkat, mint a fehéregyensúly), valamint fejlesztették az érintőképernyős billentyűzetet is, ami így már gyors gépeléssel is lépést tud tartani. Számos képernyő-felbontást is támogat, így például WVGA-t (800x480) és FWGA-t (854x480).

A kapcsolat-adatbázist is feltupírozták, egy-két érintéssel elérhetővé téve minden lehetséges kommunikációs csatornát egy-egy kapcsolatunkkal, kényelmesen egy helyre csoportosítva az alternatívák teljes tárházát. Tökéletesítették a különböző hardverek kezelését is - különös tekintettel a grafikai egységekre és a Bluetooth 2.1-re.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!