iPon Hírek

Hivatalosan is elrajtolt az Outlook.com

Dátum | 2013. 02. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Microsoft végre hivatalosan is hódító útjára indította friss levelezőszolgáltatását, az Outlook.com-ot. A Hotmail helyére lépő Outlook.com tavaly nyár óta bemutató változatként már bárki számára elérhető, mostantól azonban végleges kiadását is használatba lehet venni. Az Outlook.com az első hat hónap leforgása alatt hatvanmillió aktív felhasználóra tett szert, ezzel kiérdemelte a világ legdinamikusabban növekvő email szolgáltatásának járó címet. Az Outlook.com segítségével a Microsoft egy ütőképes, modern kinézetű, könnyedén használható email szolgáltatást szeretne kínálni, ami a jelek szerint már most is meglehetősen népszerű a felhasználók körében.
Outlook.com
Outlook.com
Az Outlook.com modern, letisztult, ám mégis tetszetős felhasználói kezelőfelületének köszönhetően könnyedén átlátható és könnyedén kezelhető. A felhasználók a szolgáltatás jóvoltából ismerőseikkel, barátaikkal és munkatársaikkal is kapcsolatban maradhatnak, hála a népszerű közösségi- és azonnali üzenetküldő hálózatok támogatásának. A Twitter, a Facebook és a LinkedIn támogatás mellett természetesen a SkyDrive támogatása is bekerült a repertoárba, így egyetlen email üzeneten keresztül gyakorlatilag bármilyen fájlt megoszthatnak a felhasználók ismerőseikkel, barátaikkal, illetve kollégáikkal. Természetesen a sok extra mellett maga az alapszolgáltatás is kellően ütőképes. A beérkező leveleket hatékonyan kezelhetjük, csoportosíthatjuk és rendezhetjük.
Outlook.com
Outlook.com
A korábbi Hotmail felhasználókat automatikusan az Outlook.com szolgáltatásba helyezi majd át a Microsoft, így megmarad az email címük, jelszavuk, címlistájuk, illetve minden egyéb tartalmuk, ami a Hotmail fiókhoz kapcsolódott. Az Outlook.com a korábbi levelezőszolgáltatásnál jobb teljesítményt, gazdagabb funkcionalitást és letisztultabb, modernebb felhasználói kezelőfelületet kínál, így mindenképpen megéri kipróbálni.
Az új levelezőszolgáltatást itt érhetik el az érdeklődők. A klasszikus Hotmail felhasználói kezelőfelület a tervek szerint az idei év nyarán vonul nyugdíjba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. szipet
2013.02.20. 10:36
tényleg nagyon jó lett az outlook.com, csak azt nem értem, hogy a windows 8-ban a Posta miért olyan fapados?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. arin
2013.02.20. 10:37
Egyébként ez egy tényleg jó szolgáltatás. Az Outlook fiókkal bele lehet lépni Win 8 ba felhasználóként, Skype -ba, és nem utolsó dolog a 7 gigás SkyDrive sem. (mellékesen 5 SkyDrive fiókot tud az ember összekapcsolni, és olyan könnyen váltani köztük mintha egy tárhely lenne, szerintem ez körözi a Google-t és a Dropboxot is).

Én csak a telefonos hitelesítést hiányolom az emailnél, nem tudom bekerült e azóta, meg mellékesen nekem nagyon nem akar jól működni a Skype szolgáltatása, de lehet hogy evvel kapcsolatban viszont az én készülékemben van a hiba. Összességében szerintem ezt az egészet most eltalálták. Szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. proton
2013.02.20. 14:58
Szigorúan nem támadó célzattal: "evvel" helyesen EZZEL nagyon sokan használják pedig nagyon csúnya és helytelen.
Szótő: ez toldalék: vel és a teljeshasonulás a szótőhoz értendő!!!! nem pedig a toldalékhoz. Szerintem ez logikus is ha valaki belegondol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. malvoisen
2013.02.20. 15:42
proton

Ha már játszod itt a nyelvtan-nácit, akkor legalább írnál helyesen (betehetnéd a vesszőket a helyükre), illetve tudhatnád a szabályokat.

Mind az ezzel, mind az evvel helyes.

Forrás: A magyar helyesírás szabályai, 11. kiadás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. freyr
2013.02.20. 16:56
De ha már végleges, akkor miért irányít továbbra is át a live.com domainre? A felület már az Outlook.com-é. Nem mintha problémám lenne vele, csak érdekes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!