iPon Hírek

Hőelvezetéses laptop a Thermaltake-től

Dátum | 2007. 10. 24.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Útjára indította az NBcool T3000 névre hallgató, ventilátormentes laptopját a Thermaltake, amiben a hűtést hőelvezetéssel oldották meg. Éppen ezért a készülék dizájnja is igazi áttörést jelent, mivel a legújabb hőcsöves technológia mellett teljes egészében préselt alumínium platformot is alkalmaz, és így tökéletes csendben garantálja a legjobb hűtést. Az alumínium váz alatt futó négy, beágyazott hőcső egyenletesen osztja el a keletkezett hőt a hűtőfelület egészén, így valósítva meg a tökéletes hőelvezetést mindennemű mozgó alkatrészek - így például ventilátor - nélkül. Ennek köszönhető az is, hogy a hűtés abszolút nem fogyaszt áramot sem, így az NBcool T3000 az akkumulátor effektív élettartamát is megnöveli, miközben változatlanul hűvös is marad.


Mindemellett a gép tervezésekor szem előtt tartották a külső megjelenés eleganciáját éppúgy, ahogy a lehető legkényelmesebb és minél könnyedebb használhatóságot is - és természetesen hardware tekintetében is garantálják, hogy az NBcool T3000 valóban a legmegfelelőbb választás világszerte mindenkinek, aki energiatakarékos teljesítményre vágyik.


Méreteit tekintve az NBcool T3000 320 x 260 x 6 mm-es és 866 grammot nyom.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.24. 11:46
Útjára indította az NBcool T3000 névre hallgató, ventilátormentes laptopját a Thermaltake, amiben a hűtést hőelvezetéssel oldották ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!