iPon Hírek

Hogy áll a The Witcher 3 fejlesztése?

Dátum | 2014. 03. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Mobilos játékok készülnek a CD Projekt RED-nél Először is, érdemes megemlíteni, hogy a CD Projekt RED egy külsős stúdió segítségével két mobilos játékon is dolgozik. Ezek egyike egy The Witcher-kalandjáték lesz, a másikról egyelőre még semmit nem tudni. A készítők igyekeznek majd kihasználni a modern tabletek és telefonok összes előnyét, és egy teljesen új üzleti modellben kipróbálni magukat. Ezek a projektek a The Witcher 3-tól és a Cyberpunk 2077-től függetlenül folynak, már több mint egy éve dolgoznak rajtuk. A két projektet együtt fogják bejelenteni és rögtön lehet majd jelentkezni a bétatesztre is. A megjelenések még ebben az évben várhatóak. Jól halad a The Witcher 3, de van még mit polírozni Most, hogy ezt letudtuk, térjünk át a The Witcher 3-ra. A CD Projekt RED üzleti jelentésében részletesen beszámolt arról, hogy is áll a játék fejlesztése jelenleg és min kell még dolgozni a megjelenésig. Nézzük. A párbeszédek szövegei teljesen elkészültek és bekerültek a játékba, elkezdődtek a hangfelvételek is, több nyelven egyszerre. A játék világát is kidolgozták már: a helyszínek véglegesek és minden kapcsolódó játékmechanizmus is implementálva lett és működik. A grafikai dolgok is jól állnak: majdnem az összes szükséges grafikus elem elkészült, vagy nagyon közel áll a befejezéshez. A játék gyakorlatilag az elejétől a végéig végigjátszható, a REDengine 3 pedig nagyon szépen fut mind Xbox One, mind pedig PS4-en és PC-n. De akkor min kell még dolgozni a megjelenésig? Nos, egyrészt a mellékküldetések egy része még hiányzik, másrészt pedig ugyan a játékmechanizmusok működnek, de ezeket még egyensúlyozni és finomhangolni kell. Továbbá amint elkészültek a szinkronfelvételek, azokat is implementálni kell. A CD Projekt RED továbbá a megjelenés napjáig finomítja majd a grafikai elemeket, az animációkat és a hangokat, valamint folyamatosan optimalizálják a REDengine 3-at. Miért kellett 2015-re halasztani? A stúdió szerint a halasztás több okból is megérte. Egyrészt abban az időszakban kevesebb konkurensnek tekinthető játék jelenik meg, így a marketingkampány hatékonysága is növelhető, hiszen azt kifejezetten a játékosoknak tudják célozni, nem pedig az ünnepi szezonban véletlenszerűen ajándékot vásárlóknak. Persze a játék is kiforrottabb lesz: a CD Projekt szerint a projektbe fektetett utolsó 20%-nyi idő teszi ki a teljes játék "kívánatossági faktorának" 80%-át. Utolsó érvként pedig azt hozták fel, hogy addig több újgenerációs konzolt el fog adni a Sony és a Microsoft, így több lesz a potenciális vásárló.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. tibaimp
2014.03.19. 16:53
Ez az ingame graf nem semmi, lehet cserélhetem le a 7970-et remélem nem.
Támogatja a mantle-t, tud erről valaki valamit?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Secondhand tibai...
2014.03.19. 16:55
Nem sok különbség van egy Skyrim full deatil között, remélem lesznek jobb ingame képek is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. tibaimp Secon...
2014.03.19. 18:13
Ne haragudj, de nem értek egyet. Mondhatni szétjátszottam a Skyrimet, a 144-es karimmal, de a ló kidolgozása, a növényzet levél tükröződés, a víz, sokkal jobb mint a Skyrim-ben a különböző pakkok nélkül (valamiért azok nálam nem mennek )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Secondhand tibai...
2014.03.19. 20:01
Hm, igazad lehet, talán csak az én elvárásaim voltak nagyobbak a játékról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. csul1
2014.03.19. 20:32
Csak jöjjön már!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. DogTheDog tibai...
2014.03.19. 20:51
Modokra gondolsz a pakkok alatt?
Ha igen,akkor hasznalsz modmanager-t vagy nelkule probaltad oket felrakni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tibaimp DogTh...
2014.03.19. 21:01
Igen mod-ok, én fogalmaztam pontatlanul.
Is-is, de tuti én vagyok béna, de nem működik, például letöltöttem a HD 1.5 textúrákat is, bemásolom a data könyvtárba, de mivel nem tartalmazott a csomag bsa, asp file-okat, nem tudom kipipálni a laucherben a data files alatt, szóval...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. zorrd023
2014.03.19. 21:27
A Witcher 2 is szebb szerintem a Skyrim-nél Jó játék a Skyrim is, de valahogy "konzolosabb" "szögletesebb" a grafikája. Oblivion nem tűnt ennyire annak. ( Dragon Age Origin vagy a Witcher 1-nél sem volt ilyen "problémám". Persze a szerepjáték mivoltából nem von le. Arcania az maxon se szép de cserébe eszi a gépet Szóval az sajna eléggé az alja . De Gotich 3 is jóféle. )

Remélem sztoriban hozza majd az előző részek színvonalát. Vagy még többet. ( Csak ne rontsák el a nyílt világgal. Eddig amit kiadtak minőségi és profi. De nehogy itt legyen a nagy szabadon bejárható világ miatt visszafogottabb a graf vagy sok bug. Bár mivel már csak főleg polírozzák esélyes hogy nem lesz bugos. NA meg szépen javították az első rész összes gondját baját. Two Worlds 3 is várós Az a fejlesztő csapat is szépen feljött Első rész után a második már nem volt tele bugal stb. Nem úgy mint a Gotich-ok khm )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. maci
2014.03.19. 21:43
tibaimp, valamit szerintem rosszul csinálsz. Nexus mod managerrel próbáld ki, nálam gond nélkül megy. Kb. 80 mod van fent most, anno amig csak tört játék volt meg még több is volt. Persze ennyi modnál előfordul hogy egy kettő összeakad, olyankor nyomozni kell, hogy melyiktől halt meg a játék, de egyébként ok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.03.20. 07:38
Aztán nehogy belelépjetek a pöcegödörbe, mint pl. a Watch Dogs és Alien CM esetén. Ok, nagy merészség lenne, ha alább adnák a grafikát, és ezek az ingame videók, képek csupán feljavított cuccok lennének. Alig várom, bár elég kilátástalan a helyzetem PC tuning szempontjából. No mani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. magerg
2014.03.20. 08:14
"De akkor min kell még dolgozni a megjelenésig? Nos, egyrészt a mellékküldetések egy része még hiányzik..."

Ilyenkor szokott jönni a kiadó baltás embere, hogyasszondja "fiaim, itt fejezzük be, mert odacsapok'!" Aztán maradnak a végleges játékban az üres házak, zsákutcák, oda nem illő utalások.

Szerencsére CD Projektnél lehet bízni benne, hogy ha utólag is, de kiadják a kimaradt részeket egy ingyenes patch-ben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!