iPon Hírek

Holnap érkezik a Lara Croft játék első DLC-je

Dátum | 2010. 10. 26.
Szerző | dragon83
Csoport | JÁTÉK

Kétség nélkül állíthatjuk, hogy a Lara Croft and the Guardian of Light az év egyik legélvezetesebb, co-op módban játszható programja, mely nagyszerűen kidolgozott látványával és ötletes fejtörőivel hamar elkápráztatta a kritikusokat és a játékosokat egyaránt. Egyetlen komoly hibája volt a játéknak, méghozzá az online multi hiánya. Bár a kooperatív mód már a megjelenéstől fogva szerepelt a programban, azt azonban csak úgy próbálhattuk ki, ha ott ült mellettünk a társunk, és egy gépen játszottunk. A holnap érkező frissítés viszont lehetővé teszi az interneten keresztül történő mókázást is, igaz egyelőre sajnos csak Xbox 360-on, hiszen a PC-s és PS3-as verzió csak később kapja meg ezt a patchet.

A javítással egyidőben érkezik az első letölthető tartalom is a programhoz, mely egy újabb felfedezhető területet tartalmaz, tele okosan összerakott fejtörőkkel és izgalmas harcokat kínáló összecsapásokkal. A legjobb az egészben, hogy mindez az első harminc napban ingyenesen letölthető lesz. A fejlesztők és a kiadó ezzel a gesztussal kívánnak bocsánatot kérni a játékosoktól az online multi hiánya miatt. Egye fene, megbocsátunk, de a PC-seknek és a PS3 tulajoknak is ingyen legyen ám az a DLC!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. tibszi
2010.10.26. 22:02
A cikk első mondatával teljes mértékben egyet értek, nagyon tetszik, végre egy kis életet vittek a full unalmas eddigi szériába.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Leon121
2010.10.27. 13:51
200/200-ra vittem Xboxon, jöhet a folytatás/DLC/akármi. Számomra Év játéka eddig, eszméletlen jó móka. Pedig még nem is játszottam koopban!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!