iPon Hírek

Hordozható 250GB a Transcendtől

Dátum | 2007. 11. 20.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

A cég új alkotása a 250GB-os StoreJet 2.5 SATA hordozható merevlemez a maga stílusos alumínium borításával, lekerekített sarkaival és általános kompaktságával.

A nagysebességű USB 2.0 interfésznek köszönhetően a legtöbb laptoppal és asztali számítógéppel egyaránt kompatibilis, akár 480Mbit/s átviteli sebességet is lehetővé tesz, miközben természetesen a plug&play nyújtotta kényelem sem hiányozhat.

A belső SATA interfész az időtálló kompatibilitást is garantálja arra az esetre, ha felhasználók a későbbiekben szükségét éreznék a belső merevlemez felfejlesztésének.

Ha azonban kevesebb hely is elég, úgy választhatunk 120 és 160 GB-os változatokat is; az előbbit Titanium, míg az utóbbit Blue néven - a 250GB-os pedig Silver-ként ismeretes. Sőt, maga a StoreJet 2.5 SATA merevlemez nélkül, külön is kapható, amiben bármilyen saját vincsesztert is elhelyezhetünk..

Karcsú alakjával és nagy teljesítményével a Transcend StoreJet 2.5 valóban hathatósan hozzájárul a digitális világ adatmobilitásához.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.20. 10:59
vissza a hírhez

A cég új alkotása a 250GB-os StoreJet 2.5 SATA hordozható merevlemez a maga stílusos alumínium borításával, lekerekített sarkaival és általános ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!