iPon Hírek

Hordozható 3G/4G router

Dátum | 2009. 08. 14.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

Érdekes módon ezúttal valójában két különböző gyártó két különböző termékének kombinációjáról van szó, amelyek együtt egy 6-8 órán át használható, biztonságos mobil routert eredményeznek.

Az alaptermékek, vagyis maguk a 3G-s/4G-s routerek a Cradlepoint gyártmányai, önmagukban kifejezetten újnak se mondhatóak; természetesen hatékonyak, biztonságosak és sokrétűek, viszont a hordozhatóságukból következik az áramforrás szüksége is, amely téren önmagukban annyira nem jeleskednek.


Itt lép be a képbe a Tekkeon a maga legújabb kompakt akkujával, a könnyű kis TekCharge MP2250-essel, amely bármelyik CradlePoint routerhez csatlakoztatható, és egy töltésével máris garantálja nekik a fent említett 6-8 órás üzemidőt. Az éppen aktuális töltöttségi szintjét egy kis kijelzőn mutatja meg.

Érdekessége a dolognak, hogy a Tekkeon előbb említett termékét maga Steve Wood, a CradlePoint helyettes vezető hardvermérnöke ajánlja a nagyközönség figyelmébe. A CradlePoint routerek ára fajtájuktól függően széles skálán mozog, ám a TekCharge MP2250-es akku kereken $100-t kóstál.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. ZOli32
2009.08.14. 18:26
VISSZA A HIRHEZ

köszönöm ,de hogy tudom törölni a coockikat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.08.15. 00:47
Böngésződben keresd meg cookie-t (vagy sütik) ürítése, vagy Ccleanerrel futtass le egy tisztítást.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!