iPon Hírek

Hordozható Bluetooth hangszóró

Dátum | 2007. 10. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Közhírré tette új alkotását, a hordozható Bluetooth Speaker MBS-100-ast a Sony Ericsson - ez pedig nem kevesebb, mint a tökéletes kiegészítő bármilyen Bluetooth-kompatibilis zenetelefonhoz. Segítségével bárki megoszthatja a zenéit másokkal otthonában, vagy épp az irodában, és mindezt anélkül, hogy vezetékekkel kellene bajlódnia - vagy a hangminőség miatt aggódnia.

A Portable Bluetooth Speaker MBS-100-ast elsősorban természetesen azoknak a zenerajongóknak tervezték, akik helytől és időtől függetlenül bárhol és bármikor szeretnék élvezni a zenéjüket és adott esetben mások számára is hallhatóvá tenni azt; a legújabb A2DP streaming technológia alkalmazásával az MBS-100as mindezt pedig a legtökéletesebb hangminőségben teszi lehetővé.

Az egyébként praktikusan kompakt - és mint ilyen, valóban könnyen hordozható - eszközhöz jár még egy integrált, újratölthető akkumulátor is, amelyik teletöltve öt órán keresztül képes garantálni a hangszórást. Emellett jár még hozzá egy kis szállító táska is, ami menet közben is garantálja az eszköz épségét, védve azt a karcolásoktól vagy koccanásoktól. Árakról egyelőre nincs információ, csak annyit lehet tudni, hogy még az idén kapható lesz az MBS-100.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.15. 08:30
Közhírré tette új alkotását, a hordozható Bluetooth Speaker MBS-100-ast a Sony Ericsson - ez pedig nem kevesebb, mint a tökéletes kiegészítő bármilyen Bluetooth-kompatibilis ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!