iPon Hírek

Hordozható, kétirányú szkenner

Dátum | 2007. 10. 30.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Tegnap mutatta be a Fujitsu a ScanSnap S300 nevet viselő újdonságát, ami reményeik szerint nem kevesebb, mint a valaha alkotott legerőteljesebb hordozható szkenner.

Méreteit tekintve valóban mondható kicsinek, mivel hossza kevesebb, mint 30 cm, súlya pedig 1,4 kg - azonban így is könnyedén, 600 DPI-vel szkennel be teljes, színes dokumentumokat akár kétoldalas lapokkal is. Beállítástól függően akár egyszerre 16 hatékony oldal beolvasása is megoldható a Fujitsu elmondása szerint.

Ilyen sebességhez ugyan már hálózati áram szükséges, de fele sebességgel akkor is simán működik, ha csak USB-n keresztül kap áramot. Automatikusan veszi be az oldalakat és elég intelligens nem csak ahhoz, hogy a színes és a fekete-fehér lapokat magától felismerje, de ugyanígy a megdőlt vagy rosszul elrendezett oldalakat és a különböző oldalformátumokat is - és semmiféle beavatkozást nem igényel a felhasználótól.

A Fujitsu még azt is megjegyezte, hogy természetesen a szoftver is egy fontos komponense a gépnek: a beolvasott oldalakat PDF-be foglalhatjuk, kereshetünk a szövegükben, valamint jelszóval is levédhetjük a különösen kritikus fájlokat. Felismeri emellett a névjegykártyákat is és képes azokat bármilyen elterjedtebb levelezőprogrammal vagy címnyilvántartó-eszközzel is szinkronziálni.

A cég tervei szerint a ScanSnap S300-ast november 21.-étől kezdik szállítani, 300 dollár (kb. 52.800 Ft ) ellenében.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.30. 12:06
Tegnap mutatta be a Fujitsu a ScanSnap S300 nevet viselő újdonságát, ami reményeik szerint nem kevesebb, mint a valaha alkotott legerőteljesebb hordozható ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!