iPon Hírek

Horrorjáték a TR fejlesztőitől

Dátum | 2010. 06. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az utóbbi néhány Tomb Raider játék fejlesztéséért felelős Crystal Dynamics stúdió úgy fest, hogy jelenleg egy horrorjátékon dolgozik. Egy korábbi alkalmazott, Casey Holtz blogja szerint egy nyílt világú, third-person túlélő horrorról van szó konkrétan.

Holtz meg is osztott néhány vázlatrajzot szörnyekről, helyekről és eseményekről, plusz néhány pályaszerkesztős screenshotot is feltett, ha valakit komolyabban érdekelne a dolog. A kommentárban az olvasható, hogy a Tomb Raiderhez hasonló mászás mechanikát alkalmaznak a játékban, amely egyébként egyetlen magányos kalandor körül forog majd. Hősünk megfordul majd romok közt, a metróban, vagy barlangokban ahol bőséggel belefut majd mindenféle ocsmány szörnyetegbe.

Egy másik ex-concept művész, Joel Boucquemont és bőséggel adott ízelítőt munkája gyümölcséből: elhagyott városkép, sötét hangulat... A Superannuation szerint a játék címe Downfall lesz.


A Crystal Dynamics jelenleg két csapatra oszlik, egy kisebb team dolgozik a 'Lara Croft and the Guardian of Light' letölthető tartalmain, mindenki más pedig a következő "fő Tomb Raider" játékon. Legalábbis májusban még ezt mondták. Ez lenne tehát a következő "TR" játék?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Warpath
2010.06.28. 19:54
Kíváncsi vagyok rá, bár szerintem ebben a stílusban az AITD sorozat a koronázatlan király. Magasan van a mérce, remélem jó lesz. Hajrá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!