iPon Hírek

Hová tűnt a The Last Guardian?

Dátum | 2013. 06. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A 2009 óta készülő The Last Guardian születése nem éppen komplikációmentes: 2010-ben még úgy volt, hogy 2011-ben jelenik meg, aztán újra csúszott egy évet, végül már nem is mertek neki megjelenési dátumot adni. Az előzetes hiánya az idei E3-on némi aggodalomra adhatott okot a rajongók körében, de szerencsére kiderült, hogy nem ejtették a projektet, bár megjelenési dátumot még mindig nem tudtak mondani. A legfrissebb hírekkel Scott Rohde, a Sony Worldwide Studios America főnöke szolgált. "Arról nem beszélünk, mikor jelenik meg a The Last Guardian, de azt elmondhatom, hogy a játék még mindig nagy szeretetnek örvend a PlayStation színfalai mögött, mert amikor róla beszélünk, mindenki látja, mennyire a szívéhez nőtt a játék a rajongóknak. A darab mindannyiunk számára nagyon fontos, de egyelőre nem készülünk bejelenteni vele kapcsolatban semmiféle részletet." A The Last Guardian státusza így egyelőre rejtélyes marad. A Sony America elnöke, Jack Tretton azt mondta, hogy a játék fejlesztése szünetel, de a Sony Worldwide Studios főnöke, Shuhei Yoshida ennek ellentmondóan úgy nyilatkozott, hogy aktív fejlesztés alatt áll. Scott Rohde egyszerűen csak annyit mondott róla: "Él." Anno a fejlesztők állandóan azon keseregtek, hogy belefutnak a PlayStation 3 korlátaiba, így nem lennénk meglepve, ha útközben elkezdték volna átültetni a játékot PS4-re.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Shinjiii
2013.06.12. 19:49
Aljas húzás a részükről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kisoe
2013.06.13. 09:26
2005.-ben jelent meg a Team Ico-tól a SOTC, és rövid pihenő után neki is kezdtek a TLG-nak. Szóval legalább 2006. vége óta hegesztik, ami brutálisan sok idő egy konzoljátéknál. Szerintem kukázták, csak nem vetne most túl jó fényt a Sony-ra, inkább terelnek róla.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Morte
2013.06.13. 12:10
Biztos vagyok benne, hogy nem kukázták a játékot. Az Ico sorsa is hasonlóan hányatott volt, eredetileg még PS-re tervezték és végül csak PS2-re jött ki négy év fejlesztés után, és végül nagyon is megérte a várakozást.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!