iPon Hírek

Hozzánk is eljön a Tatsunoko vs. Capcom

Dátum | 2009. 05. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy a Wii-re készült enyhén abszurd verekedős játéka, a Tatsunoko vs. Capcom nyugatra is ellátogat (azaz Amerikába és Európába). Japánban várhatóan decemberben jelenik meg, de az E3-ra (június 2-4) már készülnek egy kipróbálható verzióval a nyugati rajongóknak is.

A játék olyan harcosokat sorakoztat fel a Capcom oldalán, mint Ryu és Chun-Li a Street Fighterből, vagy Viewtiful Joe az azonos nevű GameCube játékból. A Tatsunoko-s figurák nevei pedig az anime rajongóknak csenghetnek ismerősen: Ken the Eagle, Tekkaman, Polymar...

Néhány fehér folt tehát újfent eltűnik az E3 naptárából. A Capcom edddig 2 be nem jelentett projektett tartott a szárnyai alatt, most már csak egyről nem tudjuk, hogy micsoda.

Amerikában a játék címe egyébként Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All Stars lesz. A kiadó ottani PR főnöke Chris Kramer pedig a kérdésekre válaszolva azt is elárulta, hogy nincs tervben a cím PS3-ra vagy Xbox 360-ra való megjelentetése. (Nagy valószínűséggel felénk sincs sok esély, hogy a két vezető platformon is feltűnjön.)

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.05.19. 17:58
VISSZA A HIRHEZ

Azért a seprűs kislány vs. Ryu nagyon komoly
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!