iPon Hírek

HP: Hatékony dokumentum-védelem vállalatoknak

Dátum | 2010. 11. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Mivel az európai vállalatok közel fele még a legkényesebb dokumentumainál sem használ semmiféle hitelesítést, a HP olyan új biztonsági megoldást fejlesztett ki, amely sem új hardvereszköz, sem speciális nyomtatási kellékanyagok beszerzését nem igényli felhasználóitól.

A HP és a TROY biztonságos dokumentumnyomtatási megoldásával a szervezetek nagyvállalati kategóriájú HP PCL5 LaserJet nyomtatók vagy MFP-k használata esetén is biztonsági beállításokkal előzhetik meg a visszaéléseket értékes fekete-fehér dokumentumaik nyomtatásakor.


A szerveralapú alkalmazással az ügyfeleknek lehetőségük van a  nyomtatási sor védelmére, csalást megelőző beállításokat hajthatnak végre a fájlon a nyomtatóra küldés előtt. A praktikus szoftvermegoldás használói gazdaságosan és rugalmasan, egyedülálló biztonsági lehetőségeket alkalmazhatnak a különálló vagy hálózati lézernyomtatókkal készített dokumentumoknál.

A HP és a TROY biztonságos dokumentumnyomtatási megoldásának jellemzői:

Marko Tarkiainen, az EMEA-régió menedzselt nagyvállalati megoldások értékesítéséért felelős alelnöke szerint az új alkalmazás hasznos megoldás a nyomtatási és képalkotási környezetüket védeni szándékozó vállalatok számára:

„Sok vállalat védtelenül hagyja értékes dokumentumait, például a recepteket, a szerződéseket, a hivatalos dokumentumokat és az igazolásokat, szabad utat engedve ezzel a visszaéléseknek, konkrétan az illetéktelen másolásnak, változtatásnak vagy akár a hamisításnak” – mutat rá Tarkiainen. „A HP és a TROY biztonságos dokumentumnyomtatási megoldásainál alkalmazott egyedülálló jellemzőkkel normál papírra is biztonságosan és gazdaságosan nyomtathatják ki értékes anyagaikat.”

A menedzselt nyomtatási szolgáltatások szegmensében egyértelmű vezető pozícióval rendelkező HP kiterjedt menedzselt nagyvállalati szolgáltatás-, megoldás- és termékportfóliója (MES) az ügymenet és az eredmények javításával segíti az üzleti és környezetvédelmi célkitűzések teljesítését.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!