iPon Hírek

HP Pavilion HDX akár 8800M GTS-sel is

Dátum | 2008. 01. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A HP frissítette Pavilion HDX névre hallgató notebookját, amely főként a szórakoztatóelektronikai szolgáltatások és a játékok terén mondható erősnek. A noteszgép korábban kizárólag ATI Mobility Radeon HD 2600 XT 256 MB videó vezérlővel volt elérhető, ám mostantól már akár Nvidia GeForce 8800M GTS 512 MB-os videokártyával is megvásárolhatjuk az olcsónak egyáltalán nem mondható konfigurációt.


A nem mindennapi, közel 7 Kg-os súllyal rendelkező noteszgép 20,1 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel van felvértezve, a kijelző 1920x1200 pixeles natív felbontással rendelkezik. A Pavilion HDX Santa Rosa platformra épül, a konfigurációban Intel Core 2 Extreme processzor teljesít szolgálatot. A notebookban maximum 4 GB rendszermemória helyezhető el, a gyártó akár összesen 500 GB-os tárolókapacitással képes felvértezni a noteszgépet. A Pavilion HDX opcióként akár HD-DVD vagy Blu-ray optikai meghajtóval is kérhető, a készülék egyébként beépített TV-tunerrel és négy darab beépített hangszóróval is rendelkezik, a készülék ezen kívül egy subwoofert is tartalmaz. A HP különleges notesze a hagyományos portokon kívül HDMI és eSata csatlakozóval is fel van vértezve.

A HP Pavilion HDX  alapára 1999 dollár, de ha a készüléket az összes létező extrával kívánjuk megvásárolni, akkor bizony mélyen zsebbe kell nyúlnunk, ugyanis a számla végösszege könnyedén 5000 dollár fölé kúszik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!