iPon Hírek

HP TouchPad: árcsökkentés, új verzió

Dátum | 2011. 08. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A HP nemrégiben egy érdekes akciót tartott, amelynek keretén belül az Amerikai Egyesült Államok területén ideiglenesen a listaárnál 100 dollárral olcsóbban adta a TouchPad névre keresztelt tábla PC-jét. Az árcsökkentés csak kevés ideig tartott, ám a vásárlók kedvező fogadtatásának hála, most ismét életbe lépett a 100 dollárral alacsonyabb ár, ami egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államok területén élők számára jó hír, de remélhetőleg ha az akció ott nagyon sikeres lesz, Európában is bevezetnek valami hasonlót. Ezzel egy időben friss információk érkeztek a HP TouchPad legújabb változatáról is, amely már ősszel bemutatkozhat.


Érkezik a HP TouchPad Go, azaz a TouchPad 4G-s kiadása?

Úgy tűnik, hogy a HP szépen csendben készíti legújabb webOS alapú tábláját, amelyről az FCC-nek hála (Federal Communications Comission) kiszivárgott néhány részlet. Az információk alapján a szóban forgó termék a HP TouchPad Go nevet viseli majd. Egyesek ezt a TouchPad verziót TouchPad 4G-ként is emlegetik, de egyelőre még nagy a homály a részletekkel kapcsolatban


A HP TouchPad Go várhatóan egy 1,5 GHz-es processzort tartalmaz majd. A termék választásunktól függően 16 GB-nyi, vagy 32 GB-nyi adattároló kapacitással rendelkezhet, és tartalmaz majd WiFi adaptert, plusz GPS vevőt is. Az újdonságot ezen kívül 3G és HSPA+ támogatással is elérhetjük majd.


A HP egyelőre nem jelentette be a TouchPad Go-t, azaz nem tudni, hogy az újdonság pontosan mikor kerül forgalomba és mennyiért lehet majd hozzájutni. A jól értesült források szerint már ősszel megérkezhet a TouchPad Go, így jó eséllyel már akár szeptember folyamán is bemutathatják. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. JackFeryll
2011.08.11. 17:53
Európában bevezethetnék, hogy egy hétig amerikai árakon lehetne kapni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. boogie84
2011.08.11. 17:58
Azt csak a vevőnek lenne jó. Azt pedig a multik nem akarhatják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gabest
2011.08.11. 18:12
Európában betiltatná az apple.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Simba
2011.08.12. 09:43
Az előző modell is gáz. Ha tablet lenne a vágyálmom (nem az) akkor sem ezt venném
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2011.08.12. 10:11
egyenlore a HP eleg gyengen muzsikal a webOS-szel.Se rendes tamogatas,se valamirevalo dokumentacio nincs elerheto kozelsegben.Az appok szama is igen alacsony.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pdx06
2011.08.14. 14:07
Ezt nem perli majd az Apple? Mert a Samsung Galaxy-t és a Motorola Xoom-ot már perli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!