iPon Hírek

HTC Sense 5: korábbi modellekre is

Dátum | 2013. 03. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A HTC nyilvánosságra hozta azoknak a telefonoknak a listáját, amik első körben részesülhetnek a Sense 5 UI-t hozó frissítésben. A HTC One mellett négy másik mobilra kerül így friss bőr: a One X, a One X+, a Butterfly és a felsőkategória belépőmodellje a One S kaphatja meg a Sense 5-öt. Elsősorban a nemzetközi modellekre fognak koncentrálni, ezért is nem kerül egyelőre frissítésre a HTC DNA. A vállalat először nem reagált a Facebookon feltett frissítésekkel kapcsolatos kérdésekre, de az AndroidPolice-nak végül megerősítették ezeket az információkat: "A HTC a következő hónapokban frissíteni kívánja néhány, már forgalomban lévő eszközét, ideértve a HTC One X, One X+, One S és a HTC Butterfly globális változatát. Fontos azonban megjegyezni, hogy egyes szolgáltatások, amiket a HTC One által kínált új hardver tesz lehetővé, nem lesznek elérhetőek a szoftverfrissítésekkel."

Ennek fényében egyelőre abban nem lehetünk biztosak, hogy milyen új képességeket kapnak majd a régebbi modellek tulajdonosai. A hiányzók között elsősorban a kamerához kapcsolódó dolgok - mint például a HTC Zoe - lehetnek azok, amiket nem örökölnek meg az elődök. Az átalakított felület és a BlinkFeed minden bizonnyal nem ütközik a fent említett akadályokba. A BlinkFeed segítségével egyetlen állandó hírfolyammá alakítható a kezdőképernyő, ahol kizárólag a felhasználó által igényelt információk jelennek meg. Ez összefoghatja a közösségi oldalak aktuális történéseit, listázza a fotókat, üzenteket vagy bármi mást. Sajnos a Sense 5 továbbra is csak az Android 4.1.2-re épül, ahogy azt a HTC One-nál már láthatjuk. Az tehát továbbra sem ismert, hogy az Android 4.2 érkezésével kapcsolatban mikor foglal állást a HTC.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. DaemonPC
2013.03.05. 22:45
Csak engem irritál az, hogy a főképernyőn 2x is ott van az idő? nincs olyan androidos mod a htc-k re ahol az a felső sáv nincs ott?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. HUFEUR
2013.03.05. 23:22
DaemonPC:

A felső sáv mindig ott van, és azon meg az idő is mindig ott van, nem csak HTC-nél, az összes Androidos mobilon ez így van.
BlinkFeed-et meg szerintem törölni is lehet, ha nem használod, és akkor nincs ott az idő kétszer.

Amúgy meg rootolás után természetesen el lehet tűnteni a status barból az órát meg mindent: http://tinyurl.com/aef5jua
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Sr4c
2013.03.06. 08:36
HTC meg a frissítések...anno élvonalban volt a droidos frissítések terén, manapság már csak valahol hátul kullog....suxx mondjuk ez a használók 95% át nem érdekli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. miki82
2013.03.06. 10:25
El fogok pártolni a htc-től, mégpedig azért, mert már mindenki elfelejtette ez EVO 3D-t. Pedig hardverileg nem rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. LoGA
2013.03.06. 15:21
A HTC valóban hamar lemond a korábbi telefonjairól, nekem Desire S-em van. Ennél gyengébb hardverrel simán adtak ki ICS androidot, a Desire S-re mégsem jelent meg hivatalosan és persze már nem is fog. Ennek ellenére is nagyon elégedett vagyok vele, mert borzasztóan igényes, minőségi telefon. Inkább az a bajom, hogy az újabb HTC-k visszatértek a műanyag házra, ami messze nem kelt olyan igényes benyomást, mint a régi unibody fémház... Ehhez képest viszont olcsók nem lettek továbbra se . Az meg, hogy a fél-egy éves telefonokra kijön a legújabb Sense, hát nekem nem nagy hírértékű (amikor már a launcher apphoz is kevés az egy mag, akkor ott szerintem kicsit elszaladt a fejlesztőkkel a ló...).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2013.03.06. 16:37
LoGA:

műanyag ház terén a One talán majd egy kis változást hoz, ha kelendő lesz akkor talán újra elkezd a HTC rágyúrni a prémium anyaghasználatra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. OrvAjn69
2013.03.07. 12:05
Nem tudom miről beszéltek. Nekem HTC One S készülékem van és unibody kialakítású. Prémium anyaghasználat.
Ami viszont tényleg nagyon rossz, hogy az enyémen még mindig csak a 4.0.3-as andorid fut, mert a frissítések nagyon lassan jönnek ki. HTC a szolgáltatókra mutogat, a szolgáltatók meg a HTC-re a késés tekintetében. Sajnos sok más emberkének sem jött még meg a JB frissítés, akik Magyarországon vásárolták előfizetéssel....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Wolfy
2013.03.11. 07:31
LoGa:

Van Desire S-re hivatalos ICS frissítés, csak nem OTA, hanem RUU. A htcdev.com-ról letölthető. Nem jár garanciavesztéssel a telepítése, de ha egyszer felrakod, nincs legális visszaút (kivéve ha szervizben főpanelt cserélnek). Van egy-két ismert bugja, de ha azok nem érintenek téged, akkor jó lehet, nézz utána fórumokon. Én is ezzel használom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. oromis
2013.03.11. 16:46
Örvájn69:

Ez is bizonyítja, hogy a szolgáltató a ludas. Én független készüléket vettem és marha gyorsan jönneka frissítések
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!