iPon Hírek

Hugh Jackman lesz Nathan Drake?

Dátum | 2009. 10. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már régóta tudjuk, hogy a Sony filmet csinál a PS3 egyik legnagyobb exkluzív címéhez, az Unchartedhez. Illetve hogy pontosak legyünk, a Columbia Pictures az elkövető, akik a TriStar Motion Picture Grouphoz tartoznak, ami pedig a Sony Pictures Entertainment része. Már sok mindent tudunk a filmről, forgatókönyvírót, producert és így tovább, a legérdekesebbet viszont - nevezetesen, hogy ki játssza Nate-et -, azt még nem.

Azt semmiképp se várjátok, hogy a Nathan szinkronhangja, Nolan North viszi ezüstvászonra a kalandort, hiába alakított fantasztikust a két játék alatt. North tudja, hogy nem elég nagy a címlapokra, egy ilyen nagy költségvetésű filmben egyszerűen nem oszthatnak neki lapot. "Csináltam már filmet és tévés melókat, és tökéletesen értem, hogy működik ez az üzlet" - nyilatkozta.

A főszereplő nagy valószínűséggel az X-Men sztárja, Hugh Jackman lesz. "Jackman az, akit látni szeretnék a szerepben, azt hiszem ezzel a producerek is így vannak. Neki megvan az a keményfiús külseje ami kell, de többet is tud vinni a karakterbe mint pusztán izmok. Sokatmondóak a szemei, a rideg külső rengeteg érzelmet és érzékenységet takar, plusz jól tudja hozni a humoros oldalát is amikor kell."

Jó hír: nem kell győzködni a barátnőtöket, hogy jöjjön el veletek a filmre, csak felvillantjátok a posztert, rajta hjúggal és meg van oldva. Amekkora HJ dili van manapság ennek elégnek kell lennie.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. YuGabe
2009.10.29. 13:57
Jobban örülnék neki, hogyha Solid Snake lenne :D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Alwares
2009.10.29. 13:59
Hát én a Fountain óta tisztelem ezt a színészt. Mert jó színész, csak olyan barom filmekbe kap mostanában szerepeket hogy áááá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Alvin_ti42...
2009.10.29. 14:20
Engem sokkal jobban érdekel, hogy ki lesz a szöszi újságíró :D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csab959
2009.10.29. 14:21
rozsomáknak jobb :D:D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!