iPon Hírek

Hullanak a TH: Shred készítői

Dátum | 2010. 10. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Activision komoly leépítéseket eszközölt a Robomodo fejlesztőcégnél, akik a két hét múlva megjelenő Tony Hawk: Shredért felelősek. 30 dolgozót már kitettek és még 30 várja, hogy megkapja elbocsátó levelét. (@Kotaku) A chicagói Robomodo 2008-ban alakult, az Activision az ő kezükbe helyezte az egész Tony Hawk franchise-ot.

Az első játékuk a Tony Hawk: Ride elég nagyot bukott, főként az új műanyag gördeszka periféria miatt. A következő próbálkozás a Shred, de ha már most az elbocsátásokról hallunk... Erre annyit mondhatunk csak, hogy az is ugyanezt a perifériát használja majd. A Kotaku szerint könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó projektjük. Belső források szerint az Activision elvette tőlük a Tony Hawk franchise-ot. Egyesek már azt találgatják, hogy talán végre felejthetjük a műanyag gördeszkát is. Meglátjuk, ettől függetlenül együtt érzünk mindazokkal akik otthagyni kényszerültek állásaikat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. jimday
2010.10.14. 08:33
kar, pedig az otlet jonak tunt az elejen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Avisto
2010.10.14. 18:07
Vagy szimplán csak elvégezték a dolgukat, mehetnek a kukába. Nem ez lenne az első ilyen húzás Activision háza táján. Az ilyen Bobby Kotick féléknek igazán kirohadhatna a veséje.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!