iPon Hírek

Human Element elősztori Ouyára

Dátum | 2012. 07. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Robert Bowling Human Element-je epizodikus előtörténetet kap a hamarosan megjelenő, nyílt forrású technológián alapuló Androidos videojáték konzolra, az Ouyára. A hírek az ambiciózus közönség által finanszírozott játékkonzol Kickstarter oldalán törtek felszínre. (Ez lesz a platform első exkluzív címe.)
 
Bowling új stúdiója, a Robotoki által fejlesztett sorozat tisztább képet ad a fősztoriról, köszönhetően a rengeteg háttérsztori elemnek, amit elétek tár.
 
"A Robotoki és az Ouya csapat exkluzív betekintést nyújt abba, ahogyan a világ alakult és összeomlott az események bekövetkeztén. Átélhettek néhány szcenáriót a menekülőkkel és némi fogalmat kaptok arról, milyen lesz a 2015-ben érkező nagy játék."
 
A Human Elementben a változatosság kedvéért egy zombi apokalipszist kell túlélnetek, a játékot áthatja majd a félelem, ez a fő eleme. Karaktergeneráláskor három fő irányzat közül választhattok: Akció, Intelligencia, Lopakodás. Mindegyiknek megvannak a maga körülményei, az elsőnél egyedül kell túlélni, a másodiknál ketten, a harmadiknál pedig egy kisgyerekkel.
 
"Az elején levő választás meghatározza, hogyan kell megközelítenetek egyes szituációkat fizikai és morális szinten."
 
A Human Element 2015-ben jön PC-re, mobilokra és táblákra. Maga az Ouya már több mint 5 millió dollárt szedett össze Kickstarteren és még mindig van 20 napja. Bowling maga 10,000 dollárt dobott bele a projektbe.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Gyurkov
2012.07.21. 12:51
Konzol előrendelve, remélem folytatják a nagy bejelentéseket!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. shaddam
2012.07.21. 13:23
Már megint zombik?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 0rigami
2012.07.22. 11:45
Sztem ez a konzol kibeb@szott nagyot fog durranni! Lehet nem lesz tökéletes, de mindenképp új irányt fog mutatni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. madcaptain
2012.07.23. 11:45
uhh 2015 baromi messze van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!