iPon Hírek

Hunted: The Demon's Forge

Dátum | 2010. 03. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bethesda fogja kiadni Brian Fargo új játékát, a Hunted: The Demon's Forge-ot PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Sokaknak bizonyára ismerősen cseng az imént említett úriember neve, nem véletlen, hisz ő az Interplay alapítója, olyan játékok mögött állt, mint a Bard's Tale, a Fallout és a Baldur's Gate.

Elara és Caddoc
Az Interplay süllyedő hajóját elhagyva Fargo 2003-ban alapította az InXile Entertainmentet, akik most serényen dolgoznak legújabb vízióján, mely egy igazi ízes dungeon crawler játék lesz. A videojátékok hajnalán még ez volt az egyetlen műfaj, nem létezett más, a Hunted ezekhez a gyökerekhez kíván visszatérni, de új köntösben! Senki ne számítson D&D-s keményvonalas fantasyra, dungeon crawlert kapunk (nem RPG-t!), de tele akcióval. Lesz minimális szintű karakterfejlődés, de nem fogunk negyed órákra leállni, hogy leosszuk statjainkat és kiválasszuk az új képességeinket.

Képek letöltéséhez katt!
A Hunted hamisítatlan dark fantasy lesz, a nemrég bemutatott demóban két karaktert ismerhettünk meg, Elarát és Caddocot, előbbi egy kiemelkedő adottságokkal rendelkező elf íjászlány, utóbbi egy tesztoszteronszagú izomgombóc pajzzsal és karddal. A Hunted TPS lesz, kooperatív játékra kihegyezve (két játékossal), váll fölötti kamera beállítással. Lesz benne bőséggel közelharc, lövöldözés, titkok, feladványok és felfedezés, minden, amit egy ilyen dark fantasy TPS-től el lehet várni.

Kíváncsian várjuk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. YuGabe
2010.03.16. 14:56
...és a Lost Vikings
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. StevyXIX
2010.03.17. 17:20
Milyen demóról van szó?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bigz
2010.03.18. 10:22
YuGabe:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!