iPon Hírek

Hydrophobia XBLA megjelenés

Dátum | 2010. 09. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Hihetetlen, de igaz. Hosszú évek után megjelenési dátumot kapott a víziszonyos túlélő játék, amiről már annyiszor írtunk. A Hydrophobia szeptember 29-én jelenik meg exkluzívan az Xbox Live Arcade-en. A játék trilógia lesz, a tervek szerint a három epizód 12 hónapon belül fog kijönni. Az első 1200 MS pont lesz (€14.40), feltehetően a többi is hasonló áron megy majd, de erről még nincs információnk.

A Hydrophobia jó néhány óra single-player szórakozást ígér a terroristák által megtámadott süllyedő hajón. A játék lelke a víz, melynek fizikájára annyira büszkék a készítők. Ez lényegi eleme lesz számos feladványnak a játékban.

Nem tudjuk, hogy pontosan milyen hosszú exkluzivitást vásárolt az MS a játékhoz, de valamikor majd megjelenik PC-re és PS3-ra is. Valamikor... Jó hír, hogy a Major Nelson összesítette a közeljövőbeli XBLA megjelenéseket a blogján, aki kíváncsi rá, katt ide!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. gezu1025
2010.09.01. 13:10
Lehet, hogy a víz fizikája jó, de a grafikája..., meg ez az egész történet amit köré raknak... Komolyan mondom jobban elhinném, ha vmi Sci-fi, vagy akár fantasy vagy bármilyen történetet belemondanának. De ez " a terroristák által megtámadott süllyedő hajón. "
ez egy nulla.

Arra a trilógiára 1 éven belül is kiváncsi leszek, főleg, hogy az első rész is késik, de akár még meg is csinálhatjék.


Csak ne a Valve-ről vegyenek példát... Mióta várom már Episode 3-mat, és nem csak én
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!