iPon Hírek

HyperMac: akár 32 órán át is működhet a MacBook

Dátum | 2009. 05. 05.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A Sanho Corp., aki különböző kiegészítőket kínál az Apple termékeihez, most egy meglehetősen érdekes termékkel rukkolt elő. A HyperMac névre keresztelt megoldás tulajdonképpen nem más, mint egy külső akkumulátor, amely bármelyik Apple notebookkal képes együttműködni, így extra üzemidőt kínál a konfigurációk számára. Kapacitástól függően akár 32 órán át is képes lehet üzemelni egy Mac notebook a HyperMac kiegészítő segítségével.

A HyperMac család.
Az összes MacBook, MacBook Pro és MacBook Air modellhez használható külső energiaforrás négy különböző kapacitással kerül forgalomba: 60Wh-s, 100Wh-s, 150Wh-s és 222Wh-sváltozatokban érhetjük majd el a HyperMac-et. Érdekesség, hogy például a MacBook Air belső akkumulátora csak 37Wh-s teljesítményű. A Sanho Corp. a kiegészítőt főleg olyan helyekre ajánlja, ahol az áramforrás nehezen, vagy egyáltalán nem biztosítható a noteszgép akkumulátorának töltésére, mint például hosszabb expedíciókhoz, nyaraláshoz a szabadban, vagy egyéb olyan helyzethez, amire illik a fenti megállapítás. A külső energiaforrás töltöttségi szintjét a bármikor ellenőrizhetjük: a négy LED-ből álló szintjelző egy gombnyomás hatására azonnal megmutatja, hogy mennyi töltés van még az energiaforrásban. Egyébként az akkumulátorok mindegyike lítium-ion alapú.

Specifikációk és árak.
Különlegesség, hogy a HyperMac USB porttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi bármilyen USB porttal ellátott készülék töltését, köztük az iPhone 3G-ét is. Az USB-s eszköz töltése a notebook működésével egy időben, de akár külön is történhet. Az USB porton keresztül 5V feszültség és 1A áramerősség nyerhető ki.

MacBook és iPhone is mehet róla egyszerre.
Az előlap.
A HyperMac kiegészítőkre már leadhatóak az előrendelések: a 60Wh-s változat 200 dollárba, a 100Wh-s modell 300 dollárba, míg a 150Wh-s egység 400 dollárba kerül. A legnagyobb kapacitást kínáló 222Wh-s csúcsmodellért 500 dollárt kér el a gyártó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Movolif
2009.05.05. 13:04
VISSZA A HIRHEZ

jó 5let, ennyiért vagy 5 ilyen kapacitású akksit lehet venni már csak meg kellett látni a piaci rést
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. PCG
2009.05.05. 13:59
vagy elmész az autóboltba, veszel egy komoly akksit meg mellé egy invertert oszt csá
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!