iPon Hírek

HyperX Cloud Stinger: gamer headset költséghatékonyan

Dátum | 2016. 10. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A HyperX egy új, kifejezetten költséghatékony gamer headsetről rántotta le a leplet, amely a HyperX Cloud Stinger nevet kapta. A mindössze 275 grammos mikrofonos fejhallgató kényelmes, fület körül ölelő párnázást kapott, amelynek alapját memóriahab adja, így hosszabb csaták alkalmával is biztosítható a kényelem.
A zárt házban 50 milliméteres átmérőjű hangszórók foglalnak helyet, amelyek a 18 Hz és 23 kHz közötti frekvenciatartományon belül szólnak, a fejhallgató impedanciája pedig 30 ohm. A fejhallgató névleges terhelhetősége 30 mW, a maximális terhelhetőség pedig 500 mW.
A hangszórókat rejtő ház 90 fokban elforgatható (ez szállításnál is előnyös). A fejpánt fém alapú állító mechanizmust kapott, a bal hangszóró házán pedig egy kihajtható mikrofont találunk, ami a felhajtást követően automatikusan elnémul. Maga a mikrofon egyébként egy irányból érzékeli a hangokat, az 50 Hz és 18 kHz közötti frekvenciatartományon belül működik és zajszűrő funkció is jár hozzá a még tisztább, még érthetőbb beszédért.
A HyperX Cloud Stinger alap esetben 1,3 méter hosszú kábellel érkezik, amihez jár egy 1,7 méter hosszú ipszilon bővítőkábel is. A headset négypólusú Jack Audio csatlakozóval dolgozik, de a bővítőkábelen külön fejhallgató és mikrofon csatlakozó is van. Az újdonság így többféle platformot támogat, hiszen a PC mellett Xbox One-hoz, PS4-hez és Wii U-hoz is használható, sőt, a különböző mobileszközökkel is kompatibilis. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy Xbox One esetén külön megvásárolható vezérlő adapterre is szükség van.
A HyperX Cloud sorozat legújabb tagja már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára pedig mindössze 50 dollár.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Kerub88
2016.10.04. 22:39
5.1?
7.1?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim Kerub...
2016.10.04. 23:01
50 dollárért? Ez egy sima sztereó headset zajcsökkentős mikrofonnal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!