iPon Hírek

Idén is lesz Pro Evolution Soccer

Dátum | 2016. 05. 26.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Habár a hír nem túlzottan meglepő, de a Konami bejelentette, hogy készül a Pro Evolution Soccer 2017. A kiadó büszke rá, hogy az elmúlt két évben a sorozat aktuális darabja mindig elnyerte a GamesCom legjobb sportjátékának járó címet, így erős alapokkal indulnak el idén is. Az biztos, hogy a Pro Evolution Soccer 2017 alatt is a Konami saját fejlesztésű FOX Engine-je működik, habár idén még szebb grafikára és jobb animációkra számíthatunk. Egyelőre két fontos újdonságot jelentettek be a játékmenettel kapcsolatban. Az egyik a Real Touch, ami igyekszik a lehető legvalóságosabb módon reprodukálni a passzolásokat, azok indítását és átvételét. A Real Touch figyelembe veszi, hogy az egyes játékosok más és más stílussal és technikával passzolnak, és ezt igyekszik visszaadni a játékon belül, amihez elengedhetetlen a tovább fejlesztett labda fizika. Ehhez társul a Precise Pass nevű rendszer, ami kiterjeszti az előző rendszert, és tulajdonképpen a labdát vivő játékosok képességeitől teszi függővé, hogy az általuk leadott passz mennyire lesz pontos. Ennek megfelelően a passzolásnál beleszámít majd a végeredménybe a mi játékosunk mozgása, magának a labdának a mozgása, illetve a megcélzott csapattársunk helyzete hozzánk képest. Mindez végső soron azt jelenti, hogy nem nyomogathatjuk csak úgy eszetlenül a passzolásra szolgáló gombot. Megjelenési dátumról egyelőre nem esett szó, pusztán annyit tudtunk meg, hogy az E3 alatt további információkhoz jutunk majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Csicso1
2016.05.26. 22:26
"A Real Touch figyelembe veszi, hogy az egyes játékosok más és más stílussal és technikával passzolnak" na ez már ott elbukik, hogy szinte nincs is licence-ük tehát akkor milyen játékosok egyedi paraméterei lesznek meg, na mindegy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. corzi
2016.05.27. 01:12
A csapatokra nincs lincens, ha jol tudom. Attol meg jatekosokkal targyalhatnak es kothetnek szerzodeseket. Ezert lehet ott par jatekos az o boritojukon es nem a Fifa boritojan es ezert van nehany jatekos sokkal jobban kidolgozva, nem pedig azert mer lekaptak a Google-rol egy kepet es ugy megcsinaljak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2016.05.27. 08:38
Furák a képen... a ruházat minden játékoson, legyenek bármilyen pózban is, pont úgy különül el. Ok hogy sok lenne a ruhafizika, meg felesleges is. Lehet valami fix harangszerű formával -ami megnöveli a gépigényt- életszerűbbek lennének a visszajátszásokkor a közeli képek, és pláne a képlopatok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. vialpando0...
2016.05.27. 16:34
Lesz támogatás a Steam Controllerhez vajon? Vagy most is csak billentyűzetként fogja érzékelni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee Csics...
2016.05.30. 01:49
Most kíváncsivá tettél. Nem játszok ilyen focis sportos játékokkal, de ha nincs licence, akkor, ilyen kitalált csapatok vannak benne ? o_O Ill ha igen, akkor nem illúzióromboló az egy picit?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predike07
2016.05.30. 07:18
És a FIFA rendszerében nem illúzióromboló mikor az első osztályú csappattal nem tudod megverni a leggyengébbet mert épp a gép azt dobta??
Ott aztán sokat ér a licenc....
Inkább legyen kamu név,csapat mert úgyis csak egy játék,csak legyen jó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee predi...
2016.05.30. 12:55
Nem éppen ezért kérdeztem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!