iPon Hírek

Idén kimarad a Need for Speed

Dátum | 2014. 05. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az üzleti negyedévet záró konferenciahívást követően a Ghost Games vezetője, Marcus Nilsson egy nyílt levélben írt a helyzetről. A helyzet ugyanis az, hogy 2014-ben nem jön új Need for Speed, a készítők valami egészen friss, innovatív és kreatív terméket szeretnének letenni az asztalra, így további egy évre lesz szükségük. "Már most jócskán benne vagyunk a fejlesztésben, és egy dolgot megígérhetünk: hallgatunk majd rátok. Olyan játékot fogunk adni nektek, amilyenre mindig is vágytatok. Az a játék lesz, amit a közönségünk megérdemel, de ehhez egy kicsivel több időre van szükségünk." - írja Nilsson. Az úriember megígérte, a játék 2015-ös megjelenéséig nem lesznek csöndben, hanem folyamatos és kétoldali párbeszédet terveznek kialakítani a rajongókkal, akiknek lesz beleszólásuk a játékba. "Szükségünk lesz a visszajelzésekre a jövőbeni játékmenettel és egyéb lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekben. Továbbra is újítani fogunk, és folytatjuk az autók és az általuk okozott élmények ünneplését." A Ghost Games leginkább a Criterion egykori munkatársaiból alakult új stúdió, mely a tavalyi Need for Speed: Rivalsért is felelős. A stúdiót azután állították át a franchise-ra, hogy az átkerült az Electronic Artson belül az EA Sports alá.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

20. Terror
2014.05.07. 12:12
Olyat kapunk, amilyet akarunk? Tehát egy minimum GRID szintű autóversenyt? Csak mert az többet ér, mint az utolsó nemtudomhány NFS együttvéve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. cotta
2014.05.07. 12:22
Akkor kaphatnánk valami Underground féleséget, jó grafikával és irányítással.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Kirrr
2014.05.07. 13:00
Amit felsoroltatok, hogy milyen legyen az egyik sem NFS.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Reinkz
2014.05.07. 13:13
Kirrr :

Már pedig ha nekem azt mondják nfs akkor az underground 1-2 jut az eszembe, aztán a mostwanted(2005)

szvsz underground 3-t a népnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Kerty
2014.05.07. 13:18
"Olyan játékot fogunk adni nektek, amilyenre mindig is vágytatok" úristen előre félek ebből valami zombi-gázolós, jövőbeli-csatatéren-átrongyolós maszlag lesz perkekkel meg fél percenként achievmentekkel megtűzdelve
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Szefmester
2014.05.07. 13:21
Nos igen. Egy Erős történettel rendelkezve, de meghagyva a nyitott világ érzését. A kocsik testre szabhatóságát előtérbe helyezve (jóformán minden részleten autosculpolás). Úgy hogy a járművek és a környezetük interakciója erősen a valóságosra hajaz, azaz nem lehet tovább kocsikázni miután 200-al nekimész a falnak majd merőlegesen.
Ne legyen kötelező online lenni csak hogy játsz, ne legyen hiányérzete a játékosnak ha nem játszik online. Ha ezek teljesülnek, akkor könnyen lehet hogy előáll a pofa be és fogd a pénzem helyzet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Andos Szefm...
2014.05.07. 14:05
+1
Már csak a jó kis pörgős ütős zenék hiányoznak, meg a Carbonos autó kategóriák.
Vajon a mi rajongótáborunk akik az Underground, MW féle NFS-re hajaznak, elegen vannak, hogy jobban megérje a fejlesztő gárdának a mi igényeinket figyelembe venni? Vagy a Criterionos maszlagot pártolók, akik max 2 hónapig vannak el a mostani NFS-ekkel mert annyit se ér a szavatossága, míg mi most is szívesen nosztalgiázunk az Undergroundokkal több pénzt hoznak nekik a konyhára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. retal79
2014.05.07. 14:06
@Reinkz

Azért, mert fiatal vagy. Az eredeti NFS, az nem az Underground, arra sokkal jobban hasonlított a nemrégiben kiadott Hot Pursuit (ami nem is volt rossz szerintem). Ezzel együtt nekem is bejöttek az Undergroundok meg a Most Wanted (a régebbi), én is azokkal játszottam a legtöbbet (mivel ott van fejlődési, variálási lehetőség, nem kész kocsikat kapsz), de azért sokaknak nem ezek ugranak be a név hallatán...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. R3LaX123
2014.05.07. 14:06
Ha az underground 2 kiadnák a mostani grafikáknak megfelelően, nekem már az is tökéletes lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Szefmester Andos
2014.05.07. 14:12
A pörgős zenék nem hiányoznának, ha importálni lehet a saját zenéinket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Arokh
2014.05.07. 14:12
Ha olyat csinálnak amit én szeretnék, akkor a zenét ismét Rom Di Prisco készíti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. i2k010
2014.05.07. 14:16
Csak ne legyen ONLÁNY benne...
Vagy legyen, de KÜLÖN, és normális Single, kampánnyal, sztorival, és ahhoz ne kelljen Autolog-szerű szarság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. 5hR3kY
2014.05.07. 18:49
Ha nem lesz új NFS, én öngyilkos leszek.

Amúgy példát vehetne róluk az Activision a CoD-dal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Thepolish9...
2014.05.07. 19:03
Undergorund 1,2 Most Wanted és Carbon"Rebootot" a népnek !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. DogTheDog
2014.05.07. 19:03
Amit a Porsche Unleashed utan csinaltak az borzalom.Emlekszek anno mindenki fikazta az Undergroundot,mert egy retek volt a Porsche-hez kepest. Igazuk is volt.Azota a ket Shift meg bejott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester DogTh...
2014.05.07. 21:44
Én arra emlékszem hogy az undergroundot mindenki fikázta a zselés aszfalt miatt, és hogy mennyire szaggatott a játék, miközben ha kikapcsoltad a zselét, a játék szebb lett és gyorsabb. Valamint fikázták még azért mert volt pár autótípus ami jóformán csak azért volt benne hogy benne legyen.

Nekem meg a Shiftek nem jöttek be, ellenben a sokak által szidott ProStreet bejövős lett. Mondjuk volt pár pálya ami erősen bugosnak tűnik, de akkor is bejön a hangulata.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. jericho69
2014.05.07. 23:44
Rájöttek, hogy nem menő ugyan azt a játékot egymás után többször eladni, más címmel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Kerty
2014.05.08. 12:42
én ugyanúgy szerettem az Undergorund részeket mint a porsche részt, meg még az azelőttiket. A Most Wanted is nagyon jó volt, a Carbon még okés volt. Pro Streetel-től felfele már nem érdekelt a széria. Egyedül a Hot Pursuit remake elé tudtam beülni kényelmesebben, de talán abba is max 4órát tettem. De meglehet nézni az U2 mainapig ott figyel a kalózpart toplistáján, ez szerintem többet elárul mint bármelyik metacrit meg IGN számozás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. VAjZY
2014.05.08. 14:42
Na, erre kíváncsi vagyok, meg arra is, hogy hol nézik majd a véleményeket és ötleteléseket. Ezt a lépést már kb a Shift (vagy Undercover) után meg kellett volna tenni, mert azóta csak egyre jobban elsüllyesztették a címet. Most kiderül, mennyire hitelesek, ezen szavait már nem tudja visszavonni.
Underground 3 már nem lesz szerintem, azzal elkéstek így is, úgy is, főleg, hogy ma már nem ez dívik sajnos vagy nem sajnos. Ma már inkább mennek a lila Lambokkal meg tükörre fényezett Paganikkal, mintsem hétköznapi autókat tuningolnának "búcsústílusban" fullra. Én egy olyannak örülnék, ami igen, nem függ az online-tól, anélkül is értékelhető; nem rontja az élményt a 10 másodpercenként felugró, villogó, csillogó achivement f@szság meg kameraugrálás és a vezetésből való kizökkentés (ha már itt tartunk, nem csigamódra leragadó, kanyart 250-el driftelve gyorsabban bevevő irányítás sem ártana). Autókategóriák, egyedi tuning mind teljesítménybeli, mind optikai részben, szabadság, sokféle versenymód, nem csak egynél megragadva, és a lényegi részeket nézve reális! Zene pedig ne Skriésdfknbjhex meg stb divatgyökérségek, hanem normális, mindenféle stílusban, ami mindenkit felpörget, nem pedig felidegesít, mert a zene is elkorcsosult elég szépen egy ideje. Ha nem csak parasztvakításnak mondta ezt (mert lássuk be, elég nagy a sansz rá), s képesek még elvonatkoztatni a 10 éven aluli közösségektől és a mai "divattól", akkor visszahozhatják a "rílebb" játékosok bizalmát talán, amit elveszítettek elég keményen az utóbbi 4-5-6 évben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Andos
2014.05.08. 16:46
Mi az hogy jobban mennek a luxusautókkal mint az utcai sportautókkal?
Minden kategóriából kell, mint a Carbonba, és akkor mindenki meg lesz elégedve. Zenékből is minden stílus. Hardcore leginkább, rap, dizsi, ja és az egyik legfontosabb, amit az előző kommentemben kihagytam, irányítás! Ha nem lenne ilyen burnoutos fos, és nem minden kanyart csak driftelve lehetne bevenni, hanem vissza hoznák azt az időszakot ami a Hot Pursuit 2-től a Carbonig volt, teljesen okés. Szerintetek ennyire nem látják a kiadók, meg a fejlesztők, hogy amiket leírtunk az a tuti nyerő recept, vagy több a bevételük a 10 éves korosztálytól, és a címeiket 2 hónapig övezi dicsőség, utána mindenki elfelejti. Míg a régieket még most is sokan emlegetik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!