iPon Hírek

Igényes tesztpad a Lian Li műhelyéből

Dátum | 2017. 05. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A minőségi alumínium számítógépházairól híres Lian Li ezúttal egy speciális termékkel rukkolt elő, ami elsősorban a tesztelők és a tuningosok számára lehet vonzó, de akkor is jól jöhet, ha egy bemutató keretén belül látványosan kell a nézők elé tárni egy adott konfiguráció komponenseit.
A PC-T70 típusjelzéssel ellátott újdonság nem más, mint egy nyitott tesztpad, amelyben rendkívül könnyen és gyorsan lehet cserélgetni a különböző rendszerösszetevőket, hiszen nyitott a nyitott kivitelnek köszönhetően mindenhez azonnal hozzáférhetünk. A ház mellé egy T70-1 jelölésű kiegészítőt is készítettek, ami oldallapokkal és akril fedlappal látja el a terméket, így a teszt során akár zárt számítógépházat is szimulálhatunk, ha szükséges.
Maga az alapmodell 432 milliméter széles, 316 milliméter magas és 416 milliméter mély, nettó tömege pedig mindössze 2,95 kilogramm. A feketében érkező ház alaplaptálcáján microATX, ATX vagy E-ATX formátumú alaplap fér el, PCI bővítőhelyekből pedig összesen nyolcat kapunk. A ház 330 milliméteres hosszig fogadja a bővítőkártyákat és a tápegységeket, processzorhűtőből pedig bármilyen magas példány elfér benne, ha nem használjuk az opcionális akril fedlapot – ha igen, akkor 180 milliméter a magasság-limit. Az alaplaptálca alatt egy 3,5 hüvelykes és öt 2,5 hüvelykes meghajtó fér el, de akár két 3,5 hüvelykes és egy 2,5 hüvelykes meghajtó beszerelésére is van mód. A termék folyadékhűtő szettet is fogad: akár egy 360 milliméteres hőleadó radiátor, egy tágulási tartály és egy szivattyú is elfér benne, ha esetleg egyedi folyadékhűtő szettben gondolkodunk.
Amennyiben a T70-1 jelölésű kiegészítőre is szükség van, az alapmodell egy jobb és egy bal oldali lemezkerettel, valamint egy hátlapi kiegészítő kerettel bővül, amelyekre egy akril fedlap illeszkedik, méghozzá mágnesesen, így a komponensekhez továbbra is könnyedén, gyorsan hozzá lehet férni. A jobb és a bal oldallapon két-két 120 vagy 140 milliméteres átmérőjű ventilátor, vagy egy-egy 240/280 milliméteres hőleadó radiátor számára van hely, a hátlapon pedig egy 120/140 milliméteres ventilátor fér el. A légkeverők elé természetesen tisztítható szűrők kerülnek, így a porral ellen könnyű védekezni.
A Lian Li új tesztpadja egy fejhallgató kimenettel, egy mikrofon bemenettel, valamint két darab USB 3.0-s porttal érkezik. A PC-T70-es tesztpad a T70-1-es készlettel együtt 189,99 dollárba kerül.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Smooth44
2017.05.18. 12:11
Az nagy öröm számomra, hogy igénytelen házat nem teszteltek, de maga a szó már kezd kicsit elcsépelt lenni

"Igényes, jól felszerelt PC ház a Zalmantól"
"Cooler Master Cosmos II: igényes és drága PC ház"
"Méregdrága számítógépház rendkívül igényes kivitelben"
"Költséghatékony, de igényes számítógépház a Corsairtől"
"Phanteks Enthoo Primo: egy igazán igényes és tágas számítógépház"
"Silencio 352: egy igényes, hangszigetelt számítógépház"
"Igényes Mini-ITX számítógépház Antec módra"
"Corsair Obsidian 450D: egy új, igényes PC ház"
"Igényes, elegáns Mini-ITX PC ház érkezik a Cooltektől"
"Elegáns és igényes PC ház az Antec műhelyéből"
"Igényes, jól szerelhető PC ház a Cooltek műhelyéből"

A komment nyugodtan törölhető/rejthető.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. JohnAmanar
2017.05.18. 12:26
Ipon-on lehet találni ilyen jellegű, olcsóbb házakat? Fekvő, nyitott, tesztpad félére gondolok. Keresgéltem, de nem találtam. Köszi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim JohnA...
2017.05.18. 13:11
A legutolsó tesztpad féle ház, amit iponon láttam az AEROCOOL Strike-X Air volt. Ha olcsóbb, tesztpad jellegű ház kell, a Thermaltake Core P3 házat tudom javasolni, felszerelt oldallap nélkül teljesen nyitott minden oldalról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. JohnAmanar Asagr...
2017.05.19. 11:53
Köszi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!