iPon Hírek

Ígéretes új sci-fi játék készül - Íme, az Into the Stars

Dátum | 2015. 01. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Néhány, a tripla A-s fejlesztésbe belefáradt veterán összefogott, hogy új játékot készítsen, most már végre saját ízlése szerint. A Fugitive Games néven alakult csapat mindössze négy emberből áll: Ben Jonesból, aki a Battlefield Premium fő dizájnere volt és vezető szerepet játszott a Medal of Honor és a MAG fejlesztésében; Alden Filionból, aki olyan játékokon dolgozott, mint az Earth Defense Force, a Lost Planet és a Battlefied 4 Premium; Roy Orrból, ex-Shadows of the Damned és Lost Planet fejlesztőből és Marc Janasból (Battlefield 4: Dragons Teeth, Medal of Honor, SOCOM). A független csapat játéka Into the Stars címre hallgat, PC-re és Macre fog elkészülni, muzsikáját pedig nem más készíti, mint a Mass Effect, a Call of Duty és a Lost Planet zeneszerzője, Jack Wall. A játékban egy hatalmas, távoli naprendszerben utazhatunk, amely 90 zónából áll, ahol nyersanyagokat gyűjthetünk, idegen lényekkel találkozhatunk és új otthont találhatunk az emberiségnek. Kapitányi székünkből irányíthatjuk hajónkat és kezelhetjük annak rendszereit, ill. menedzselhetjük az erőforrásokat. A tervek szerint a játék 2015 júliusában fog megjelenni, Steam Greenlightos oldaluk szerint 20-25 dollár körüli összegért lesz kapható. A tegnap indult gyűjtést február 4-ig lehet támogatni Kickstarteren, eddig igen jól halad: a szükséges 85 000 dollárnak már több mint a harmada összejött.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Riddick77
2015.01.06. 19:17
Patent,jöjjön csak sok ilyen game.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. wishformor...
2015.01.06. 20:19
@Riddick77
Engem ez a Limit Theory vett meg kilora...
Proceduralisan generalt benne minden, aszteroida, bolygo, naprendszer, univerzum, meg a nebula es a hajok is!
most 2015 elejere van hirdetve a megjelenese, kivancsi leszek mi lesz belole.
A jatek amugy single player, es fullos gyartas / industtry lesz benne.

latest dev diary:
https://www.youtube.com/watch?v=0tPdbLe3zx0

website:
http://ltheory.com/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. tibaimp wishf...
2015.01.06. 20:26
Köszi az infót, nem is hallottam róla.
Szeretem az ilyen típusú játékokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Meteoreso
2015.01.07. 09:22
Nagyon szép látszik hogy profik csinálják minden értelemben.
Engem csak az zavar hogy semmi nem derült ki a játékmenetről.
Mi történik a bolygókon? Körökre osztott vagy ott is szimulátor leszálló egységekkel ?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. atti2010
2015.01.07. 09:25
Jól indul csak nehogy úgy járjon mint a többi hogy a játékmenetet jól elbaltázzák vagy meg sem jelenik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.01.07. 10:08
Azt látom a videóban, hogy imádják a bolygók körül a gyűrűket, csak szegények nem tudják, hogy azok aszteroidák és por összeállása. Így simán átrepülsz rajtuk, mint egy fátyolon. Azért bőven lenne még mit javítani a játékon, hogy ha már megcsinálom, akkor rendesen nézzen ki.

A cikkben szereplő játéknál meg pont az a bajom, hogy nagyon zsúfoltnak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. wishformor... kray
2015.01.07. 10:25
Ha vannak meg ilyen jellegu jo otleteid akkor irany a forumra regelj es ird le oda is, a srac az egyik dev vlog-ban kerdezte az embereket hogy hogyan nezzen ki ez meg az ascanner felulet. es rengeteg mas velemeny is befolyasolta mar a fejelsztest. Meg kell probalni, es kiderul, de a srac nagyon nyitott az uj otletekre, eszrevetelekre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Humbuk
2015.01.07. 12:19
Tetszetős a trailer... de nem merek sok konklúziót levonni belőle.
A Limit Theory is igéretesnek hangzik már olvasgattam róla tavaly, remélem nem jut az X3 játékok sorsára. ((nekem azon felül, hogy a játék menet, a hajók, a fegyverek tetszenének, a szerep játék teljes hiánya miatt túl unalmasak))

Mikor jön már egy jó kis űrjáték amiben van rpg, sim, sok-sok hajó és a hagyományos gyártás, kereskedés, harc mellett van felfedezés is? Ahol le lehet szállni a bolygókra is és az AI nem cheateli szét az agyát? ((Amolyan galaxis örzőis ))
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ferenczga Humbu...
2015.01.07. 14:14
[Ilyenre gondolsz?]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gorder Humbu...
2015.01.07. 15:31
Star Trek Online hasonló, igaz nem szimulátor, és a felfedezés részt szétcseszi a borzalmas földfelszini karakterirányítás.
De vannak szerethető részei. Nekem olyan kellene, csak jobban megírva, normális földi harccal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Humbuk Gorde...
2015.01.08. 12:06
Korábban már próbáltam f2p keretben az STO-t, tetszett is, de voltak idegesítő dolgok +a daily-k folyamatos szüntelen grindolása ami miatt abba hagytam. Sok-sok lehetőség lett volna benne.

@ferenczga: Igen olyasmire de próbálom óvatosan kezelni, mert akkora a hype a StCt körül, hogy akkorák lesznek az elvárások, a végén nem felel meg senkinek. Kb úgy ahogy a X-Rebirth járt... Xrb-t vártam nagyon, aztán amikor kiderült, hogy mi lett belőle.
A "sírás" kerülgetett és majdnem agyf***t kaptam, hogy egy ilyen csapat (x szériákkal a háta mögött) hogyan ba***hat el ennyire valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!