iPon Hírek

Ígéretesen fest a Cyanide-féle Call of Cthulhu

Dátum | 2017. 01. 20.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A múlt hónapban közzétett új, hátborzongató képek után a Cyanide most egy videóval jelentkezett készülő, Lovecraft írásai által inspirált nyomozós szerepjátékához, a Call of Cthulhuhoz. A felvétel címe Depths of Madness, ennek megfelelően tele van felzaklató hatású jelenetekkel, melyekben gyilkosságok, labilis elmeállapotú karakterek és jelentős mennyiségű okkultizmus szerepel.
A játék Edward Pierce magándetektív útját követi. Aktuális megbízásának lényege, hogy kiderítse az igazságot egy híres művész és családja halálának ügyében egy isten háta mögötti szigeten. Pierce megszokta, hogy az ösztöneire hagyatkozik, de az egyre furcsább események és az eltűnő hullák arra utalnak, hogy valami nagyon nem stimmel a valósággal. A nyomozás során lassanként közelebb sodródunk Cthulhu világához és az ő hatásához, ennek eredményeképpen pedig elkezdünk mindent kétségbe vonni, még azt is, amit saját szemünkkel láttunk. Meg kell majd találnunk az egyensúlyt az épelméjűség és az árnyékban lapuló rejtély megfejtése között – bár sokan azt mondják, csak az őrület fedheti fel az igazságot. A Call of Cthulhu megjelenését az idei évre tervezik
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Hasitasi
2017.01.20. 13:49
Remélem nagyon beteg lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rocknor
2017.01.21. 11:05
Az első PC game nagyon tetszett, ez most úgyanaz lesz csak új köntösben?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95 rockn...
2017.01.21. 13:02
Remélhetőleg ugyan az, kevesebb buggal és a harmadánál nem vág át akciójátékba. A DCoE hoteles szökése még mindig holtversenyben van nálam a legdurvább jelenetért egy horrojátékban a Black Plague azon részével, ahol először kellett elbújni a ferőzött elől (zseblámpával jött a "zombi", a fény alapján én meg azt hittem barát NPC közeleg, személyesen azért ütött az akkorát, ezen a két jelenet egy-egy pillanata felér a 10 évesen a Dahaka elől való összes rohanással).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!