iPon Hírek

Így fest az Alone in the Dark készítőjének új horrorjátéka

Dátum | 2017. 01. 24.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Frédérick Raynal, az Alone in the Dark megálmodója felülnézetes horrorjátékot készít 2Dark címmel. A játék fejlesztése néhány éve húzódik, de a tervek szerint idén megjelenik majd. A 2Dark érdekes látványvilággal rendelkezik: kicsit szemcsés, alacsony felbontású, de annál nagyobb fejű karakterek mászkálnak magasabb minőségű hátterek előtt. Most egy sajtóközleményben adtak közzé néhány részletet a játékmechanikáról, egy videó társaságában.
A felvétel bemutatja, hogy kerül egy egykori detektív abba a helyzetbe, hogy egy rémisztő házban lopakodjon, miközben gyerekeket próbál megmenteni néhány gyilkos elől. A történeten kívül a további ígéretek között olyan dolgok szerepelnek, mint a kézzel készített pályák, melyeken tökéletes tervet kell készítenünk a gyerekek kimentéséhez; a következményekkel teli játékmenet; az árnyékok és fények kihasználásának fontossága; a felszerelés limitáltsága, legyen szó akár munícióról, akár zseblámpa-elemről; az események mögötti sötét titkok felfedezése; vagy az, hogy igencsak oda kell figyelnünk a gyerekekre. A 2Dark a horror- és lopakodós elemeket keveri egy kis Abe’s Oddysee-szerű NPC-kísérgetéssel. A játék steames oldalán lévő gépigény szerint nem ró majd túl nagy terhet a masinákra, tehát akár el is terjedhet annyira, mint klasszikus elődje.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. pdx06
2017.01.24. 16:18
Inkább egy Alone In The Dark remake-t kellett volna készíteni, csak az a baj hogy az ötletgazdáktól mindig elveszik a játék összes jogát, és gagyikat adnak ki ugyanazon a címen. Látszott mekkora bukás lett a Dark előző 3 része, a legutolsó pedig annyira rossz volt hogy minden idők legrosszabb játéka címért is pályázhat. Inkább a Song of horror-ra leszek kíváncsi ha az is megjelenik egyáltalán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Laci19
2017.01.24. 17:21
Ez valami nagyon x@r . Inkább újrajátszom az eredeti AITD-ot. Hmm, nem is rossz ötlet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!