iPon Hírek

Így fog kinézni a Microsoft boltja?

Dátum | 2009. 07. 26.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

Nemrég számoltunk be a Microsoft egyik vezetője által kifecsegett tervről, melynek értelmében még idén ősszel meg kívánja nyitni első saját boltját a szoftvercég. Az idei néhány üzletet pedig 2010-ben még több fogja követni, melyek szerte a világon bukkannak majd fel, leginkább Apple-boltok közelében.

A Lippincott-tól, egy design és márka stratégiával kapcsolatos tanácsadócégtől került ki egy prezentáció, mely vélhetően a Microsoft hamarosan megnyitásra kerülő boltjainak koncepcióját, alapelemeit és komplett elrendezését tartalmazza. A Microsoft megerősítette, hogy az információk hitelesek, azonban még korai állapotban van a projekt és még nincs végleges döntés arról, hogy hogyan fognak végső soron kinézni az első üzletek, melyek ősszel nyílnak meg.


"A kreatív ügynökségekkel való kapcsolat részeként néhány korai prototípust és koncepciót megosztottunk a tervezett üzleteinkről." - közölte a Microsoft szóvivője a CNET News-nak. "Végső döntést még nem hoztunk. Ahogy korábban bejelentettük, jó úton haladunk, hogy megnyissuk az első boltokat még idén ősszel."


A kiszivárgott koncepcióból már számos dolog megfigyelhető: belül lesz egy hatalmas digitális videófal a vállalat újdonságaival, helyet kapnak a Surface számítógépek is, illetve lesz egy "Answer Bar", ahol kérdéseket lehet feltenni. Arra is fény derült, hogy szerveznek különböző eseményeket is ezekben az üzletekben, például a Project Natal-lal kapcsolatban, az Engadget szerint pedig még születésnapi partik rendezésére is lehetőség lesz a helyszínen. További képek az előzetes koncepcióról a Gizmodo oldalán érhetők el.


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. pluto
2009.07.26. 17:33
VISSZA A HIRHEZ

Még a Windows-t sem tudták rendesen leírni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. MaxxTG
2009.07.26. 18:13
Jahh, én is azt néztem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Bxkleg
2009.07.26. 20:37
Ki a halál akarja a windóz boltban tartani a szülinapját?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. TJZ83
2009.07.27. 22:11
Ha már bolt: csináljon szoftverboltot X-Box 360 játékteremmel, és MS kajás étteremmel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. laciii
2009.07.27. 22:53
Én akarom ott tartani a szülinapom!! De csak ha kifele menet a kezembe adnak egy kis emléket. Mondjuk egy i7es full konfigot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fugedibobo
2009.09.01. 18:44
Én is ott akarok szülinapozni !
Lesz Windowstortám marcipánprocival a tetején...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!