iPon Hírek

Így készültek az ASUS Transformer Pad család tagjai

Dátum | 2012. 06. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A vállalat egy meglehetősen érdekes videó sorozattal kedveskedik a meglévő és leendő Transformer tábla PC tulajdonosok, valamint azon érdeklődők számára, akiket érdekel, sok munka után hogyen lesz egy tervből végül kész termék.


A három videóból kiderül, hogyan születtek meg az egyes modellek a tervezőasztalon, valamint végigkísérhetjük a fejlesztési ciklus főbb mozzanatait is, egészen addig, míg az adott termékből tömegtermelésre alkalmas készülék válik.

Tervezés - 1.Tervezés - 2.Tervezés - 3.

A három videóban számos érdekes információról hullik le a lepel, de emellett a tervezőkkel és a termékigazgatókkal készített interjúk is részei a sorozatnak.

Megbeszélés
Az első kisfilm Jonney Shih bemutatkozásával indul, majd betekintést nyerhetünk azokba a folyamatokba, amelyek végén megszületett a Transformert Prime. A videó végén még arra is fény derül, hogy mi lapul az ASUS mérnökeinek tarsolyában a Transformer Pad család új tagjainak megalkotásához.
 


A második videó az eredeti Transformerre építő Transformer Pad és Transformer Pad Infinity táblákkal kapcsolatos fejlesztési munkálatokról szól. Ezekből kiderül, hogy az ASUS mérnökei a korábban szerzett tapasztalatokat és a vásárlói visszajelzéseket felhasználva hogyan álltak neki a két legfrissebb tábla készítésének. A tervezésnél a fő cél az volt, hogy az újdonságokkal a korábbinál még szélesebb vásárlóközönséget szólíthasson meg a gyártó.
 


Az utolsó, azaz a harmadik kisfilm már a Transformer Pad Infinity modell műszaki jellemzőinek részletes ismertetésére fókuszál. Ennek a videónak köszönhetően arra is fény derül, hogy az ASUS mérnökei mekkora figyelmet szenteltek a részleteknek annak érdekében, hogy a létrejövő tábla ne csak nagy teljesítményt kínáljon, de divatos és vonzó is legyen a célközönség számára.
 


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. LaFleur
2012.06.29. 18:57
Számomra a legjobb tabletek! Egy TF300T tulaj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!