iPon Hírek

Így néz ki a Nosgoth, avagy a F2P multis Legacy of Kain

Dátum | 2013. 09. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix lerántotta a leplet az ingyenesen játszható kompetitív multiplayer játékáról, melyet a Legacy of Kain univerzumában helyezett el. Az alanti trailerből kiderül, hogy a Nosgoth egy harmadik személyes nézetű, csapat alapú játék, melyben az emberek vámpírokkal ütköznek meg. A játékot Steamen keresztül szerezhetitek meg PC-n, a fejlesztője pedig a Psyonix. A Nosgothban a fizikailag lemaradásban lévő humánok lőfegyverek széles választékával vértezhetik fel magukat a vérszívók ellen, akik jobbára közelharcos képességeket kapnak a természetfelettiek mellé. Mindkét oldalon több kaszt van és rengeteg kilockolható cucc, beleértve fegyvereket, perkeket és képességeket. A Psynox fejlesztői sokfelől jönnek, olyan címeken dolgoztak már, mint a Bulletstorm, Gears of War, Mass Effect 3 vagy az Unreal Tournament 2004. Azért döntöttek a free-to-play mellett, hogy alacsonyan tartsák a belépési küszöböt. Nagyon fontosnak tartják, hogy ne büntessék az ingyenes játékosokat, ezért nem lesznek olyan túlerősített tárgyak, amiket csak pénzért lehet megszerezni. A Nosgoth zárt bétájára való jelentkezés már elindult a hivatalos honlapon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. kray
2013.09.26. 09:05
Hmm, érdekes!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Taragas
2013.09.26. 09:25
Hmm, hát nem vagyok semminek az elrontója. Igazából az érdekelne, hogy hogy oldják meg a ballancot a vámpírok és az emberek közt(hisz a vámpírok egy jóval erősebb faj), vagy mondjuk itt is lehet mindenki mindenkivel és ellene tud majd küzdeni egy csata időtartama alatt? Hát érdekes lesz... Meglátjuk..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kray
2013.09.26. 09:47
Taragas
Fegyverekkel Meg páncélokkal mondjuk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Whysper
2013.09.26. 11:30
Kray hja ,de egy vámpír fizikailag is erősebb . akkor gondolom nekik se jelent problémát akár 2x nagyobb vértezetet viselni mint amit egy ember teherbírása elbír! Akkor mivel sebzed? Rámutatsz egy keresztet?

( Nem kötözködés tényleg csak ugye azon kívül ,hogy a nagyobb vámpír szotirs dolgokba nap sebbzi őket azon kívül érted a többit kivédheti és okosak/erősek/gyorsak/regenerálódnak ) . Érdekes lesz az tuti mi módon balanceolnak!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. StevyXIX
2013.09.26. 12:28
Whysper:
Nyilván egy vámpír nem fog páncélba rohangálni hiszen nincsen rá szüksége, megvan a saját képessége, mint ahogy az embereknek is meglesznek a fegyvereik ellenük.
Nem értem mi nem érthető, videóban is elmondták, vámpírok erősek és vannak speciális képességeik (van amelyik repül), még az emberek fegyvereket használnak (lángszóró, ami mondjuk érdekes ebben az időben vagy gránátvető ami még érdekesebb), csapdákat állítanak, az embereknek többet kell taktikázniuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. magerg
2013.09.26. 20:09
Ez úgy hangzik mint egy középkori Natural Selection.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kray
2013.09.27. 11:57
Whysper
Szenteltvíz, tűz, karó, farepeszek és egyéb megoldások Az emberek találékonyak az ilyen sztorikban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Krend
2013.09.29. 14:30
Én regeltem bétára, kíváncsi vagyok rá
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!