iPon Hírek

iKey Membrane klaviatúra piszkos munkához

Dátum | 2008. 05. 19.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Remek megoldást alkotott az iKey mindazok számára, akiknek a billentyűzete ilyen vagy olyan okok miatt gyakran szorul tisztításra - nevezetesen egy vízálló, könnyen lemosható billentyűzetet.


A Membrane Keyboard különlegessége abban rejlik, hogy a felületén egyetlen rés vagy nyílás sincs, így nem is szivároghat bele, és nem is ragadhat meg rajta semmi - maguk a mechanikus billentyű-kapcsolók pedig a hagyományos szilikon-guminál jóval keményebb polieszter-bevonat alatt kaptak helyet.

Laptop-billenytűzetekhez hasonlóan rendelkezik továbbá egy integrált Synaptics érintőpaddal is, amely adott esetben az egeret is helyettesítheti. Kétféle változatban (hagyományos asztali, valamint rozsdamentes acél dobozba helyezhető, panel-foglalatú) kapható, a későbbiekben pedig érkezik még egy háttérvilágításos változat is - árakról azonban egyelőre nincs információ.

Röviden, egy valóban praktikus és ellenálló, jól tisztítható darab, ami nem csak hogy jól viseli mind a port, mind pedig a nedvességet, de könnyen meg is szabadítható azoktól.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások