iPon Hírek

Illegális Darkest Dungeon a Windows Game Store-ban

Dátum | 2015. 02. 23.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

A Darkest Dungeon készítői nem olyan rég arra figyelmeztették a játékosokat, hogy óvakodjanak a játék illegális változataitól, de főleg Windows 8.1-es appban, a Windows Game Store online boltban megjelent darabtól, melyet valaki 2,59 fontos áron tett fel oda. A Red Hook Studios társ elnöke, és a DD dizejnere, Tyler Sigman Tweetelt ezzel kapcsolatban és kérte követőit, hogy segítsenek találni egy kapcsolatot a Microsoftnál, akinek szólhatna, hogy vegyék le onnan az amúgy Steamen 15 dollárért kapható program illegális verzióját. Ha egyébként valaki megveszi a játékot a Microsoftos appon belül, csak egy 2MB-os fájl lesz a jutalma, ami több mint valószínű, hogy még Spyware is. Vagyis egy érdekes és izgalmas CRPG helyett alighanem egy vírusért, vagy kémszoftverért adnak ki pénzt azok, akik kapva kapnak az első pillantásra roppant kedvezőnek tűnő ajánlaton.
Ami a leginkább döbbenetes az egész történetben, az az, hogy a „Balaji Chowdary” néven regisztrált csaló tizenhét címet töltött így fel. Köztük olyan bestsellereket, mint a Warcraft 3, a Shadowrun: Dragonfall rendezői változata vagy a Lego Batman 3 Beyond Gotham. A poén csattanója pedig, hogy a Darkest Dungeon-höz feltöltött screenshotnál ki lehet szúrni egy kis "Activate Windows" felszólítást is a képernyő sarkában...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Norbert_B
2015.02.23. 21:21
Vagy levették, vagy én vagyok béna:


Szerk.: Nem voltam béna, mert a Darkest Dungeon nevű már nem érhető el. Viszont még hét "alkalmazás" igen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gabest
2015.02.24. 00:19
Windows telefonra meg egyesével rakják ki a régi gameboy játékokat emulátorba csomagolva. Ez is milyen már?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fratello
2015.02.24. 05:16
Nyem érteni problém. Jatek most vett meg, lenni pörfekt, azota csak jácci-jácci soksok boldog óra! Vegyetek meg jatékom... Izé, jatékot, én lenni hiteles soksok csillag vélemenyez!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dbelam gabes...
2015.02.25. 15:31
ugyanez elmondható lenne gog-ra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!