iPon Hírek

Ilyen a The Elder Scrolls Online Battlegrounds PvP-je

Dátum | 2017. 03. 29.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A The Elder Scrolls Online június 6-án érkező Morrowind kiegészítőjének egyik legnagyobb újdonsága az új PvP-játékmód, a Battlegrounds lesz. Ebben három négyfős csapat vívja majd harcát a megszokott képességek mellett olyan újdonságokkal, mint a jégvarázslatok, de akár a Red Mountain izzó lávafolyamába is belehajíthatjuk ellenfeleinket. Egy PAX East-felvételen most néhány rövid jelenet erejéig megnézhetjük, hogy fest majd mindez a gyakorlatban, illetve meghallgathatunk pár véleményt olyanoktól, akik kipróbálták a DLC-t.
Szintén nagy változást hoz majd az új karakterosztály, a warden, mely a régóta hiányolt druidás vonalat viszi be a játék által kínált classok közé. A warden a már megszokott módon lehetőséget nyújt arra, hogy tank, DPS, vagy gyógyító szerepet is betöltsünk. A tankoláshoz a Winter’s Embrace ágra kell majd koncentrálnunk, melynek segítségével jeges páncélt idézhetünk meg, illetve csapdákkal láthatjuk el a csatateret. Ha gyógyítani szeretnénk, a Green Balance a mi águnk, ahol a frontális HoT-októl a teljes területre ható, éteri kék virágokat szárba szökkentő gyógyítóképességekig sok finomságot találunk. A DPS-ek az Animal Companion ágra figyeljenek, melynek skilljeivel egész seregnyi állatot hívhatunk segítségül a harcban, a cliff racerektől a medvékig. Ez utóbbiak tank szerepet is betölthetnek, melynek főleg azért lehet nagy jelentősége, mert a hírek szerint a megjelenésre bent lesz a petek irányításának lehetősége is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. RealDreamQ
2017.03.29. 18:02
Pff , ez aztán bemutató , fröcsögés helyett inkább tényleg 3-5 perces PVP részlet lett volna - ez így nagy kaki a látottak alapján.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noPublicFG
2017.03.30. 03:11
A videóból annyi jött le, hogy nagyi elkísérte a 30 éves kisunokáját... :D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!