iPon Hírek

Ilyen lesz az Eee PC Touch UI

Dátum | 2009. 01. 21.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

Az Asus T91 specifikációról már megtudhattunk pár információt, azonban most újabb részletek derültek ki az érintőképernyős netbook operációs rendszeréről. Egész pontosan egy videó.

Az Asus két tábla PC-t fog hamarosan piacra dobni, az Eee PC T91-et valamint a T101H-t. Annak idején beszámoltunk a T91-ről, azonban a T101H-ról még nem. A különbség a két gép között csak annyi, hogy az utóbbi nagyobb, 10-hüvelykes képátlóval rendelkezik és sík, MacBook-szerű billentyűzet-elrendezéssel. A többi részletben valószínűleg nem lesz eltérés, azaz marad a Intel Atom Z520 központi egység, integrált GPS és TV-tuner valamint a Windows XP Home. Több információnk (megjelenés időpontja, várható ár) nem áll rendelkezésre a gépekről, de amint megtudunk valami újdonságot, rögtön közöljük. Képek a két netbookról itt találhatók nagyobb mennyiségben.

                                    


A közel 6 perces videó valószínűleg az Asus-tól szivárgott ki, mivel nem egy amatőr munkáról van szó. A látottak alapján egy nagyon innovatív és látványos felhasználói felületet sikerült fabrikálniuk az Asus szakembereinek, ami minden bizonnyal nagy előnyt fog jelenteni a konkurens termékekhez képest. A rendszer csak az Asus érintőképernyős netbookjaiban fog helyet kapni, ami jelenleg az említett Eee PC T91-et és T101H-t foglalja magába.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.01.21. 04:11
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!