iPon Hírek

Íme a Galaxy S8 és Galaxy S8+ gyári tartozékai

Dátum | 2017. 03. 30.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung kiemelt figyelmet fordít a Galaxy S8 és Galaxy S8+ okostelefonok mellé tervezett kiegészítőkre is. Itt már szerencsére nem csupán 1-2 tokra kell gondolni, hanem sokkal különlegesebb termékekre is, egyebek mellett például egy igazán csinos hordozható töltő is reflektorfénybe került.
Először zongorázzuk végig a tokokat, és ezeket követően nézzük az érdekesebb megoldásokat. Az új csúcsmodellek mellé féltucatnyi különböző kialakítású „héjjal” szolgál a Samsung. Ezek között vannak teljes védelmet nyújtó kiegészítők és persze olyanok is, amelyeket csak a hátlapra kell felpattintani.
Clear View Standing Cover
Az első alanyunk a Clear View Standing Cover néven érkezik, ami elég beszédes, hiszen az eszköz mindkét fő jellegzetességét előre vetíti. Egyrészt ez a tok áttetsző anyagból készül, másrészt pedig állvánnyá lehet alakítani egyetlen mozdulattal. Ha például YouTube videókat szeretne nézni a felhasználó, akkor így egy pillanat alatt felállíthatja az asztalon a készüléket, ami ideális dőlésszögben mutatja majd a megjelenítőt. Mivel áttetsző tokról van szó, ezt remekül lehet majd együtt alkalmazni a Galaxy S8 és Galaxy S8+ állandóan aktív kijelző funkciójával, így amikor befut egy hívás, az ember rögtön látni fogja, hogy ki van a vonal másik végén, ki sem kell hajtani a felső részt. A LED View Cover is teljes védelmet nyújtó termék az újdonságokhoz, de ebben már becsukott állapotban egyáltalán nem lehet látni a készüléket. Ez a tok úgy lett megtervezve, hogy a fedőlapja 54 LED-et tartalmaz, amelyekkel mindig ki bírja majd rajzolni a legfontosabb információkat a felhasználók számára. Ráadásul a felületén tudja érzékelni a különböző gesztusokat, így a hívásfogadáshoz ezt a tokot sem kell kinyitni. Mindkét kiegészítő hat színben lesz elérhető: a fekete, a lila, az ezüst, az arany és a kék a mobilokhoz passzoló árnyalatok, extraként pedig egy rózsaszín kivitelt is bevet a Samsung.
LED View Cover
Clear Cover
A Clear Cover már csak a hátlapot fogja oltalmazni a fizikai behatásokkal szemben. Ez a legegyszerűbb felpattintós tok a Galaxy S8 duóra. A Samsung kiemelte, hogy mindössze 0,8 milliméter vastag, így nem lesz tőle sokkal vaskosabb a készülék, ráadásul áttetsző, szóval nem rejti el az okostelefon remek dizájnját sem. A Clear Cover még ugyanabban a színválasztékban jön, mint a fenti tokok. Az Alcantara Cover bársonyos tapintást biztosít majd az újdonságoknak, és bár ezzel az anyaggal kapcsolatban a gyors kopás juthat a felhasználók eszébe, itt szerencsére erről szó sincs a Samsung elmondása alapján. Az Alcantara Cover tartós lesz, még a foltokkal szemben is ellenáll majd, és a fekete mellett kétféle kék és egy rózsaszín változatban kapható. Szilikon védőtok is született a Samsung műhelyében, ami ráadásul elég minőségi darab lett, ugyanis vastag és igazán kellemes érintésű a felülete. Ezt szürke, lila, világoskék, rózsaszín, fehér és rikító zöld színben lesz lehetőség beszerezni. Végül a 2Piece Coverről is meg kell emlékeznünk, ami mondjuk úgy érdekesen néz ki. Ez az egészen különleges tok két részből áll, az egyik az okostelefon alját, a másik pedig a tetejét védi – szóval a fő sérülési pontokat fedi le. A két rész alkotja az egységet, és ezek akár eltérő színűek is lehetnek.
Alcantara Cover
Silicone Cover
2Piece Cover
A Samsung a Galaxy S6 Edge+ modellhez készített először Keyboard Covert, azóta pedig minden zászlóshajójára rászabja ezt a kiegészítőt a vállalat, így a Galaxy S8 és az S8+ mellé is kapható lesz ilyen. A Keyboard Cover BlackBerry-szerű fizikai gombsort ad az okostelefonhoz, miközben még igazából védi is azt, a Samsung lényegében még a tokok közé sorolja ezt az eszközt is, de ennél itt azért már sokkal többről van szó. A Keyboard Cover négysoros elrendezésű QWERTY gombsort vonultat fel, az alján pedig ott van a három androidos kezelőszerv is, melyekre mindenképpen szükség van, hiszen ezek a kijelzőnek azon a részén rajzolódnak ki az új Galaxy S modellek esetében, ami takarásban van. A Keyboard Cover csak feketében bukkant fel.
Keyboard Cover
Wireless Charger Convertible
A Wireless Charger Convertible egy olyan töltőállvány, ami a Qi kompatibilis eszközöket (WPC) képes vezeték csatlakoztatása nélkül tölteni. Szóval elegendő csak beletenni a Galaxy S8 vagy Galaxy S8+ okostelefont, és az máris töltődni kezd. Egy gyorstöltőről van ráadásul szó, ami 2 amperes áramerősséggel dolgozik annak érdekében, hogy a lemerült telefon minél hamarabb újult erőre kapjon. A szerkezet arany és fekete kivitelekben érhető el. Ez a kiegészítő egy mozdulattal összecsukható, így a hordozhatósága kifejezetten jó, és van rajta egy LED-es jelzőfény, ami mindig árulkodni fog a töltöttségi szintről. Az egyszerűen csak Battery Pack névre hallgató termék pedig már nemcsak, hogy jól hordozható, hanem kifejezetten erre lett tervezve, hiszen egy 5100 mAh-s kapacitású energiabankról van itt szó. A lekerekített peremű dizájnt egy akasztóval koronázták meg a tervezők, mellyel bárhová felaggatható a Battery Pack. Ez az átlagos hordozható töltőknél másfélszer gyorsabb töltést tesz lehetővé, ami remek hír. Jár mellé a C-típusú USB kábelen felül egy Micro-USB is, így ez nemcsak a Galaxy S8 mellett lehet hasznos társ a mindennapokban. A fehér vagy kék színű akku töltöttségi szintjét LED-csík mutatja.
Battery Pack
A Samsung a teljes védelmet nyújtó tokokat egységesen 60 dollárért kínálja, és ugyanennyibe kerül a billentyűzetes kiegészítő is. Az átlátszó hátlaptakaró 20 dollárba kerül, a szilikon tok 30 dollárt kóstál, a többi tok ára nem ismert egyelőre. Az 5100 mAh-s akkumulátor 60 dolláros áron érhető el, a vezeték nélküli gyorstöltő pedig 90 dollárba fog fájni a vásárlóknak.
Samsung DeX
Ezeken felül meg kell még itt említeni a Samsung DeX asztali dokkolót, amiről részletesebben a Galaxy S8 és S8+ megjelenésével foglalkozó cikkben írtunk. Viszont akkor még nem tudtuk, hogy ez mennyibe is fog pontosan kerülni, de már erre is fény derült. A különleges eszközért 150 dollárt kell majd fizetnie a vásárlóknak.
Samsung DeX
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Zotya21
2017.03.30. 23:31
egyre rondábbak ezek a samsungok meg a tök se szép szerintem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2017.04.01. 11:53
Szerintem a telefon az eddigi legszebb mind közül, de a kiegészítők tényleg elég rusnyák
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!