iPon Hírek

Íme a Ubisoft első VR játéka

Dátum | 2015. 12. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ugyan a PlayStation Experience-en mutatták be a játékot, tudni kell róla, hogy nem csak PS VR-ra jön, hanem támogatja az Oculus Riftet és a HTC Vive-val is menni fog PC-n. 2016 kulcsfontosságú év lesz a VR-nak, most kell megalapozni a jövőjét és megmutatni a benne lévő potenciált, amely küldetés sikeréhez a Ubi is szeretne hozzájárulni. A San Franisco-ban megrendezett eseményen a játékosoknak alkalmuk volt kipróbálni az Eaagle Flight demóját, amelyben Párizs felett repkedhettek szabadon és dog fight stílusban harcolhattak röpködő ellenfelekkel. Az eddigi visszajelzések alapján a játék elképesztő friss és üdítő élményt nyújt, sas avatárjainkat egyszerűen és intuitív módon irányíthatjuk, fejünk mozgatásával szabhatjuk meg az irányt és gyorsíthatunk is. Akik kipróbálták, azok a fantasztikus sebesség érzést dicsérték a leginkább, és hogy milyen izgalmas volt, amikor ilyen tempó mellett manővereztek át egy szűkebb helyen. A játékban gyors multiplayer meccsekbe ugorhatunk be bármikor és mérhetjük össze képességeinket barátainkkal, "hiszen úgy még izgalmasabb száguldozni, hogy közben tudjuk, hogy valaki ott lohol a hátunk mögött" - olvashatjuk a Ubiblogon. Fontos tudni, hogy a most bemutatott demó és az eddig leírtak csak egy kis részletét képezik a teljes játéknak, ami jövőre jön ki. Egyelőre még csak annyi plusz mondtak el róla, hogy 50 évvel azután játszódik az egész, hogy az emberiség eltűnt a Föld színéről (feltehetően nem akarták erre "pazarolni" az erőforrást, hogy több száz mászkáló embert és járműveket jelenítsenek meg). Az Eagle Flightban komoly egyjátékos tartalom lesz változatos küldetésekkel, rengeteg gyűjtögetnivalóval és több multiplayer mód is helyet kap benne, akár 6 játékossal is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. gtas
2015.12.06. 00:45
Elég unalmasnak néz ki. Kíváncsi leszek, hogy mikor fogják megvalósítani a mostani AAA-s játékokat VR-ban ugyanolyan grafikán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Svindler
2015.12.06. 01:03
Hát, ha továbbra is szeretnének tömegeket elérni, akkor nem ma, beletelhet 2-3 évbe. VR-ban nem opció a 30 fps, szóval a kinézetet bírni kell konstans 75-90 mellett is, és viszonylag nagy felbontáson.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. clyve gtas
2015.12.06. 09:09
Az a grafika pont elég ahhoz, hogy kb. 95%-osan valóságosnak érezd a környezetet VR-ban. Kérdés, hogy hányan fognak majd behányni repülés közben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. arn
2015.12.06. 11:10
felhasznaltak a korabbi act?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. AusWolf
2015.12.06. 14:16
Első ránézésre rajongtam az ötletért. A repülés mindig is nagy vágyam volt.

Viszont amint megláttam ezt a grafikát... ugh. Kb. mint a Jedi Knight első része. A VR nem a valósághűségről kéne hogy szóljon?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Svindler AusWo...
2015.12.06. 15:27
Inkább arról, hogy úgy érezd ott vagy
Lesz rengeteg közel sem valósághű játék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. AusWolf Svind...
2015.12.06. 16:25
Ettől a grafikától mindent érzek, csak azt nem, hogy ott vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.12.06. 16:41
DK2-őt próbáltad már?
Amit a monitoron látsz az VR-ban egészen más élmény...
Pl. Vox machinae egészen elképesztő és az sem egy hűdegrafika.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ferenczga
2015.12.07. 09:34
Kíváncsi lettem volna, hogyan is képzelték a fejmozgásos irányítást, illetve hogyan is néz ez ki valójában a játékban. Az, hogy külső nézetben, ennyivel hátrébbról követve átláthatatlan nyiladékokon meg alagutakon suhan át, az nekem kicsit fura.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KROK
2015.12.07. 16:38
Sajnos a grafika még kidolgozatlan, remélhetőleg javulni fog később, hisz ez csak demo.
Viszont az, hogy eltűnt 50 éve az emberiség, és a házak csak ennyire vannak benőve növényekkel, és szokatlanul jó karban vannak, sehol egy utcán felejtett autó, vagy vízen hagyott hajó ... szóval a story sem kerek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!