iPon Hírek

Indie Royale: Back to School Bundle

Dátum | 2012. 09. 17.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Már kapható az Indie Royale hét független fejlesztő által készített játékot tartalmazó pakkja, a Back to School Bundle, amelyben exkluzívan mutatkozik be a Rockin' Android Bunny Must Die! című darabja. A pakkban lévő összes játék DRM-mentes, jelenleg a minimum ár 4,18 Euro, (az ajánlott 15) de ha már 6,21 Eurót fizetünk a csomagért, ajándékba megkapjuk a BIAS című chiptune stílusú zenei albumot is, melyet minusbaby alkotott. Az éppen aktuális árakat és az eladási statisztikákat a honlapon tekinthetjük meg, és a játékokról is itt szerezhetünk még több információt.

Az első a hét közül a Swords & Soldiers oldalnézetes RTS, Super Saucy Sausage Fest DLC-jével egyetemben a Ronimo Gamestől. A játékban a vikingeket, aztékokat és a kínaiakat irányíthatjuk, mindhárom nép célja, hogy elnyerje az istenek jóindulatát. A DLC kilenc új kampányt tartalmaz új egységekkel és varázslatokkal egyetemben, és a challange mód továbbfejlesztett változatát. A nagy gondossággal elkészített játék egyszerű irányításával és jó humorával azok tetszését is elnyerheti, akik egyébként nem játszanak stratégiai játékokkal. PC-n, Macen és Linuxun fut (Desura, ill. Steam kell hozzá, a DLC sajnos nem elérhető a Linuxosoknak).

A következő a Shovsoft 3D-s űrszimulátora, a Lunar Flight PC-re (Desura, vagy Steam szükséges hozzá). A játékot a klasszikus Atari darab, a Lunar Lander ihlette, és olyan küldetéstípusokat tartalmaz, mint a teherszállítás, elveszett szállítmányok megkeresése, adatgyűjtés. A Lunar Flight saját kategóriájában magasra helyezi a mércét.

Ebben a csomagban mutatkozik be először a felfedezésre épülő japán platformjáték, a Bunny Must Die: Chelsea and the 7 Devils melyet a Platine Dispositif és a Rockin' Android közösen fejlesztett. A Metroidvania stílusú darabban Bunny a Ördög Labirintusában bolyong és mágikus tárgyakat használ, melyek segítségével az időt tudja manipulálni. A fejtörők megoldása mellett legfontosabb feladata, hogy a baljós cím ellenére életben maradjon. A játék képregény stílusú, kézzel rajzolt 2D-s grafikát tartalmaz, és PC-re elérhető (Desura kell hozzá).

A következő darab a Sequence című akció RPG, az Iridium Studiostól. A történet főhőse Ky, aki egy toronyba börtönözve ébred és egy rejtélyes lány, Naia segítségével kell hét szinttel feljebb kerülnie, hogy megmenekülhessen. A játék nagy erénye a kitűnő kísérőzenén kívül a rendkívül humorosan megírt párbeszédekben rejlik. Ez a darab PC-n játszható (Steam ill. Desura kell hozzá).

A pakk még két játékot tartalmaz a Rockin' Androidtól, melyek válogatásban még sohasem voltak elérhetőek az első a Flying Red Barrel - Diary of a Little Aviator, amely színes grafikájú, innovatív pontozási rendszerrel ellátott lövöldözős darab. A második a Qlione, amely egyedi, és kihívásokban és pszichedelikus színekben gazdag 2D-s shooter, melynek főhőse egy magányos amőba. Mindkét darab PC-re elérhető (Desura szükséges hozzájuk).

A hetedik a sorban a Cute Things Dying Violently 2D-s fejtörős-platformjáték, amelyhez a kísérőzenét is megkapjuk. Az ApathyWorks alkotása, amely nagy siker volt Xbox Live-on 60 pályát tartalmaz, ezen kívül még hat különleges térképet is megnyithatunk. PC (Desura) szükséges hozzá.


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!