iPon Hírek

Indul a LotRO F2P

Dátum | 2010. 10. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Hosszas várakozás után november 2-án végre elindul a The Lord of the Rings Online európai ingyenes változata. Nem lesz több "hagyományos" havidíj, helyette lesz in-game piac és 3 szintű tagsági. Ezek közül a legmagasabbhoz, a VIP-hoz ismét meg kell barátkozni a havidíj gondolatával, de ha valaki komolyan megszereti a játékot, akkor mindenképp érdemes beruháznia rá, ha külön vásárolgatná meg a VIP csomag tartalmát a piacról, rosszabbul járna.


A részletekbe nem is folynánk most bele, a piac finomságait és az újdonságokat már egy korábbi hírünkben kitárgyaltuk, komoly érdeklődőknek érdemes átböngészni a hivatalos honlapot, mielőtt belevágnának a virtuális Középfölde felfedezésének. Ami újdonság, hogy az ingyenes LotRO indításával egybeesik a legújabb frissítés, a Volume III, Book 2: Ride of the Grey Company jövetele is. Tartsatok együtt Völgyzugoly tündéivel és fedezettek fel egy teljesen új régiót, Enedwaith-t. A történet folytatása ezúttal 15 szólózható fejezetet tartalmaz, így nem kell annyit csapatra vadászni, hogy végigmenjetek rajta...

A szezonális események rajongóinak további jó hír, hogy ismét eljön a Harvest Festival is, így érdemes lesz visszalátogatni Bree és a többi kezdőhely környékére körülnézni... A Turbine évről évre próbál egy kis pluszt vinni ezekbe az eseményekbe, az idei attrakció egy szellemjárta hobbit rezidencia.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Warmachine...
2010.10.31. 01:03
Hát nem tudom ez mitől ingyenes (Free to Play), már kipróbáltam amerikai szerón, kb 27-29-es szintig értem el benne, amikor elértem azon részhez, hogy az NPC-k nem adtak további küldetéseket, csak ha bizonyos mennyiségű Turbine pontot beváltok náluk - LOL. Ezekhez a Turbine pontokhoz jóformán csak a megvásárlásukkal juthatsz hozzá - na jó szerezhetsz egy kevese játék közben ist, de ez még nem elég, hogy tényleg normálisan játszhass mint ingyenes játékkal. Elég sok mindent csak úgy "unlock"olhatsz ha előfizetel, vagy veszel Turbine pontokat. Amúgy elég jó kis játék, csak vhogy mégse teljesen ingyenes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. ájPon
2010.10.31. 01:59
ezek a "free to play" játékok általában ilyenek. Vagy agyon vagy korlátozva vagy erősebb aki fizet.
egyetlen kivétel ez alól amivel én találkoztam az a quake live.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Azrael
2010.10.31. 08:11
Ingyenes = mikrotranzakciós, ez van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. cagmc
2010.10.31. 09:50
Nem is értem, hogy hogy lehet ennyi naív ember. Free to Play = ingyen játszás. Játszhatsz a LoTRO-val ingyen? Igen. Pont. Sehol senki nem állítótta, hogy The Whole Content is Free.
Nem kéne várni, hogy ugyanazt a tartalmat megkapod, mint aki havi 3k-t fizet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ájPon
2010.11.01. 18:49
@cagmc
Ha csak egy bizonyos szintig tudsz játszani ingyen, akkor az nem ingyenes az én értelmezésemben.
Te kommented szerint minden játék, amiből készült demó, ingyenesen játszható. Csak ne várd el, hogy ugyanannyit játszhatsz, mint aki fizet 10 ezret.
Vagy ha mondjuk csak lvl2-ig tudnál fejlődni a 100-ből, utána fizetned kell, akkor is Free to Play lenne?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Corrupted-...
2010.11.02. 07:30
@ájPon
A fejlesztőket nagyon nem érdekli a felhasználók a F2P értelmezése. "Igazi" F2P játék kevés van, hirtelen csak a "League of Legends" jut az eszembe. Aki fizetni akar, nem kap semmi előnyt, csak máshogy ill. jobban nézHET ki a játéka (a karaktereknek lehet ún. skin-eket venni, ami a kinézetüket váltotztatja).
Mi a problémája az embernek egy olyan játékkal, ami ad neki pár óra ingyen játékélményt? Ebben a gyönyörű kapitalista világban igazán nem értem ez miért zavarja az embereket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kailee
2010.11.02. 16:42
hát én is azon a véleménye vagyok hogy ha csak félig lesz ingyenes akkor ne nevezzék ingyenes játéknak.Akkor inkább csinálják meg úgy mint az eve online-ba.

hogy eredeti de a játékon belül lehet vásárolni játék pénzért time codot.

és akkor mindenki jól jár. Sose értetem az ilyen félig meddig ingyenességet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!