iPon Hírek

Indul a Scrolls alfa, mennek a kódok

Dátum | 2012. 07. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Mojang által fejlesztett Scrolls alfa tesztszakaszba lépett a mai napon. Amennyiben feliratkoztatok, érdemes figyelni a postaládátokat, hátha nektek is jutott részvételi kód. Ahogy azt a Minecraft fejlesztőitől megtudhattuk, a tesztben három esszenciális komponensét próbálgathatjuk a játéknak:
 
Pakli összeállítás
 
A játék elindításánál lesz egy előre összerakott paklitok, így ha nem akartok ezzel foglalatoskodni, azonnal játszhattok is. Ám előbb-utóbb biztosan kíváncsiak lesztek a többi tartalomra a játékban és eljuttok a pakli összeállítóba (Deck Builder).
 
Az alfa account egy egész készletnyi tekercset állít a rendelkezésetekre, ami annyit jelent, hogy lesz három darabotok az összes tekercsből a játékban. Egy pakkban mindig legalább 40 tekercs kell, hogy legyen és egy fajta tekercsből maximum három lehet benne. Annyi paklit csináltok, amennyit akartok és használhatjátok az egyes tekercseket több pakliban is.
 
Egyjátékos mód
 
Ebben a tesztben még nem járhatjátok a világot és nem harcolhattok az azt lakó erős ellenfelek ellen, de összemérhetitek az erőtöket az MI-vel. Három nehézségi fokozat lesz, mindegyiken más paklija lesz az ellenfélnek.
 
Többjátékos mód
 
Az Aréna részben beszélgethettek a többi játékossal és ki is hívhatjátok őket. Emellett jelentkezhettek random ellenfelek elleni ütközetekre is. Ezekben a csatákban már időlimit lesz a lépéseknél, 90 másodperc áll majd rendelkezésetekre, hogy eldöntsétek mit csináltok. Ajánlott előbb kipróbálni az egyjátékos módot vagy végigmenni az oktatáson mielőtt bejelentkeznétek egy ilyen meccsre.
 
A kiküldött meghívók száma egyelőre elég kicsi, szóval ne csüggedjetek el túlzottan, ha most nem juttok be.

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. DogTheDog
2012.07.06. 12:23
Biztos jo lesz,csak a grafika ne lenne ilyen.
Azert biztos lehetett volna kicsit komolyabb is,ha akarjak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lacroix
2012.07.06. 14:19
OMG 0:35-nél Bud Spencer!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. riflex
2012.07.23. 00:24
kicsit magic & might beütése van...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!