iPon Hírek

Indul az Epic Games Paragonjának nyílt bétája

Dátum | 2016. 08. 16.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az Unreal Tournamentről és a Gears of Warról ismert Epic Games új MOBA-játéka, a Paragon augusztus 16-tól bárki számára elérhető PC-n és PS4-en. Idáig kóddal kellett rendelkeznünk a bétázáshoz, vagy meg kellett vennünk a korai hozzáféréses verziót. Most ingyenesen letölthetjük a játékot mindkét platformon, ráadásul egyes karakterek eléréséhez nem kell fizetnünk, pedig ez más MOBA játékok esetében (például HotS, Smite) előfordul. A Paragonban a teljes névsor rendelkezésünkre áll, méghozzá ingyen. Nagyjából három hetente lehet új karakterre számítani és az Epic azt is megígérte, hogy nem fog semmi olyat árulni, ami befolyásolhatná a játékmenetet.
A Paragon a Smite-hoz hasonlóan harmadik személyű külső nézetes akciójáték. Az Epic szerint az egyik érdekessége a különböző szintekkel rendelkező nyílt térkép. Stratégiánkat a játék kártyapaklis rendszerével tervezhetjük meg, mely meghatározza az adott meccsen elérhető buffokat és felszereléseket. Ez különösen a friss játékosoknak jöhet jól, hiszen nem vesznek el a játékban lévő rengeteg tárgy között és nagyobb eséllyel raknak össze ütőképes kombinációt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. 19milan97
2016.08.16. 20:46
"ráadásul egyes karakterek eléréséhez sem kell fizetnünk, pedig ez más MOBA játékok esetében (például DOTA 2, HotS, Smite)" Ez nem éppen igaz a Dota2-re mert ott az összes karakter azonnal játszható és csak skineket vehetsz rájuk ha a kedved úgy tartja, ami nem befojásolja a játékmenetet. De a LoL meg pont ilyen MOBA de az meg nincs itt a listában..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. SeaQR
2016.08.16. 21:15
Nem vagy lolban sem fizetésre kényszerítve egyik hős esetében sem. Hacsak nem számít fizetésnek a játékkal szerzett pontjaid elköltése.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Nephin 19mil...
2016.08.16. 21:22
Köszi a helyesbítést, valóban nem volt jó példa a Dota 2, javítottam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!