iPon Hírek

Infók az új Alan Wake játékról

Dátum | 2011. 11. 08.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Azt már mindenki tudja, hogy Xbox Live Arcade-en fog megjelenni az Alan Wake's Night Springs, de azt még nem sejtjük, mi lesz a bemutatóban, amelyre a 2011-es Spike Video game Awards rendezvényen kerül sor december 10-én.

A screenshotból brilliáns nyomozói képességeink bevetésével a következőket sikerült kiderítenünk: Alan Wake-nek nem jött be az írás, ezért átment építőipari szakmunkásba, és a pneumatikus szögbelövők használata terén szerzett szakértelmét fogja bevetni a sötétség erőivel szemben.

A tréfát félretéve, a játék címében szereplő város nevét már ismerhetjük az alapjátékból: Night Springs volt a címe annak a kitalált tv-sorozatnak, amely tisztelgés a Twilight Zone előtt, és amelynek epizódjait kalandozásaink során megtekinthettük a furcsábbnál furcsább helyeken felbukkanó tévékészülékek kísértetiesen világító képernyőjén. A sorozathoz Alan Wake is írt részeket, ennek fényében még érdekesebb, hogy a képen lévő tábla szerint Night Springs 15 mérföldre van tőle. Az sem kis metafizikai piskóta, hogy az Alan Wake-ben már megtalálhattuk a Night Springs című Xbox 360-as játékot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. noPublicFG
2011.11.08. 19:53
Ez most akkor megjelent vagy nem? Vagy nem tudom?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2011.11.08. 21:36
Olvass aztán flamelj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!