iPon Hírek

Információk a Nintendo 3DS-éről

Dátum | 2010. 05. 19.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Nintendo levédette a 3SDWare és 3DSPlay neveket. Méghogy a 3DS nem hivatalos név… ha eddig nem is volt az úgy látszik útközben megszerették. A 3DSWare valószínűleg egy olyan bolt lesz, mint a DSiWare, csak valószínűleg 3D-s játékokkal, de a 3DSPlay még akármi lehet. Az E3-on valószínűleg többet is megtudunk.


Még előző hónap végén bukkant fel a WirelessGoodness-en egy kép, amin egy, a Nintendo által az FCC-nek tesztelésre beadott gép látható. Alapvetően a WiFi elfogadtatására adták be, de le lehet vonni pár következtetést a képből. Például ha ilyen lesz a két képernyő a 3DS-en, akkor valószínű, hogy csak az egyik lesz 3D-s, a másik „sima”, és nem szélesvásznú. Ha bemutatják a vasat az E3-on akkor úgyis minden kérdésünkre választ kapunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. YuGabe
2010.05.19. 14:57
Kis elírás az első sorban...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ByrDer
2010.05.20. 09:35
Szívesebben látnék már egy új nintendo konzolt. Ha előrukkolnának egy HD képes combosabb hardverrel megpakolt wii-vel a sok Wii meg DS pénzből, ami a régi wii + gamecube játékok mellett az új játékokkal is megbirkózik, a sony meg a microsoft le is húzhatná a rolót.

Nintendonak vannak messze a legjobb saját fejlesztésű / tulajdonú játékai a három konzolgyártó közül, de a gyenge hardver teljesen más piacba kényszeríti őket (ami persze elég széles, tekintve hogy így is messze ők adták el eddig a legtöbb konzolt).
Ha nintendon is mennének végre a legújabb játékok (a sok régi klasszikus mellett), egy pillanatig nem gondolkoznék hogy vegyek-e konzolt a pc mellé.

Mondjuk ez a 3DS is nagy dobásnak tűnik. Ha olyan jó lesz amilyennek mindenki elképzeli, óriási tarolás lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!