iPon Hírek

Információk a Samsung SPH-P9200 UMPC-jéről

Dátum | 2007. 10. 12.
Szerző | Freeman07
Csoport | MULTIMÉDIA

Információk kerültek ki ma a Samsung SPH-P9200 elnevezésű ultra hordozható személyi számítógépéről. A gép központi egysége a VIA-tól való C7-M processzor, 512 MB RAM-ot  és egy 30 GB-os merevlemezt tartalmaz. Az operációs rendszer szerepét a Windows XP Home változata tölti be. Az UMPC alap 20 Wh-s akkumulátora 2,5 órás készenléti időt kölcsönöz az eszköznek, a nagyobb méretű akkumulátor használatával pedig ez az idő megduplázható.

Az SPH-P9200 tartalmaz egy különleges billentyűzetet, aminek a mérete majdnem akkora mint egy teljes QWERTY billentyűzeté. Ráadásként pedig egy beépített 1,3 megapixeles kamerával is megspékelték a PC-t.


Ezen ultra hordozható PC előnye vitathatatlanul a többféle kapcsolódási lehetőség. Képes WiFi-n, WiBro-n és HDSPA-n egyaránt kapcsolatot kialakítani. A Samsung ezen felül még egy SIM-kártya fogadóhelyet is beépített.

A kijelző egy öt hüvelyk átmérőjű, 800x480 pixeles képfelbontású képernyő ami vélhetően nagyobb felbontásokra is képes. A gyártó mellékli az UMPC mellé a MyPen szoftvert és egy optikai joystickot is.

A Samsung nem kívánta közölni az árazást és a kiadás időpontját.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.12. 07:41
Információk kerültek ki ma a Samsung SPH-P9200 elnevezésű ultra hordozható személyi ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!